Новини ліги

Друга ліга, 1-й тур: новачки перемагають

15:41, 28 липня 2015

Перед цим сезоном багато клубів другої ліги поставили перед своїми командами завдання виходу у першу лігу по закінченні чемпіонату. І деякі з них своєю грою у стартовому турі вже почали доводити свої наміри.

«Мир» - «Інгулець» - 1:3

Перший тайм був за господарями, які створили більше гольових моментів. Один з них вони і використали перед самою перервою. Горобець отримав пас від Савченка і пробив повз голкіпера. А у другій половині зустрічі гості змогли вирвати перемогу. Спочатку Колесніков ударом з далекої відстані зрівняв рахунок, потім авто голом відзначився Шелест, а крапку в матчі поставив все той же Колесніков.

«Барса» - «Арсенал-Київ» - 1:0

Огляд матчу:

У звітному матчі все вирішив неймовірний гол Коровікова, який він збив п’ятою. Взагалі, молода сумська команда виглядала дуже пристойно і по праву здобула три очки. Хоча слід відзначити, що кияни створили кілька небезпечних моментів, які могли стати гольовими.

«Кремінь» - «Енергія» - 0:0

Огляд матчу:

Бронзові призери минулої першості активно розпочали поєдинок і вже на п’ятій хвилині заробили право пробити пенальті. Проте Ченбай не зміг переграти голкіпера гостей Козаченка. Після цього Стрельцов та Тимченко могли забивати, але м’яч вперто не хотів влучати у ворота. «Енергія» також гостро атакувала, та голів вболівальники так і не побачили.

«Колос» - «Арсенал-Київщина» - 2:0

Огляд матчу:

Обидві команди показали цікавий футбол, що не могло не подобатись вболівальникам. Та на відміну від гостей, футболісти «Колоса» двічі змогли відзначитись. Спочатку це зробив Бондаренко ударом головою. А за кілька хвилин рахунок подвоїв Семенко. Білоцерківські «каноніри» кілька разів турбували небезпечними ударами голкіпера господарів, проте той діяв майстерно.

«Кристал» - «Буковина» - 3:1

Огляд матчу:

Перед цим поєдинком капітан херсонців Сергій Цой отримав від ПФЛ нагороду за перемогу у конкурсі «Найкращий гол» у другій лізі сезону 2014/15. І цей приз відразу надихнув півзахисника господарів на нові звитяги. Вже на 3-й хвилині він отримав пас від партнера і метрів з 20-ти в один дотик перекинув м’яч через голкіпера. Гості після пропущеного голу не знітились і побігли шукати щастя біля воріт суперника.  І знайшли-таки його зусиллями Осадчого. Проте, господарі були налаштовані лише на перемогу і здобули її. Цьому посприяли голи Барладима та Гливого.

«Реал Фарма» - «Нікополь-НПГУ» - 3:0

Огляд матчу:

Одесити протягом матчу володіли беззаперечною перевагою, втіливши її у три забиті м’ячі. В першому таймі відзначився Малиш, завершивши навіс з флангу ударом головою. У другій половині зустрічі він же ударом через себе рахунок подвоїв, а невдовзі Алієв записав і своє прізвище на табло. До честі гостей слід зазначити, що і вони мали моменти для взяття воріт.

«Скала» - «Верес» - 0:1

Стрийська і рівненська команди протягом всього поєдинку не давали сумувати вболівальникам, подекуди демонструючи доволі виразну гру. Шанси мал. Обидва суперники, але єдиний гол у матчі був забитий наприкінці другого тайму гравцем «Вереса» Цурупіним.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору