Новини ліги

"Миколаїв" залишається в першій лізі

11:29, 12 червня 2015

У Кременчуці відбувся матч-відповідь етапу плей-офф за право грати в першій лізі сезону 2015/16. Між собою змагалися місцевий «Кремінь» і «Миколаїв». Нагадаємо, що в першому поєдинку була зафіксована нульова нічия.

Господарі з перших хвилин почали масовий наступ на ворота Восконяна, але м’яч після ударів Борзенка та Іванова потрапляв у штангу та поперечину. Підопічні Руслана Забранського дещо оговталися ближче до середини першого тайму, але якихось небезпечних моментів створити вони не змогли. «Кремінь», натомість, продовжував загрожувати воротам суперника, проте постріли Собка, Іванова та Саркісяна не стали гольовими.

У другому таймі кременчуцька команда намагалася не збавляти обертів, проте єдиний гол у матчі вдалося забити саме гостям. Сторубльовцев отримав м’яч у штрафному майданчику, розхитав захисника і пробив між ніг голкіперу «Кременя». В останні хвилини господарі вдалися до штурму володінь Восконяна, але забити так і не вдалося.

Завдяки цій перемозі «Миколаїв» залишився в першій лізі на наступний сезон.

 

Кремінь - Миколаїв - 0:1 (0:0)


11.06.15 Ст-н "Кремінь"

Відвідуваність: 1500 глядачів

Температура повітря: 28

Оцінка поля: 4 бали


Судді: Балакін М.О.(Київська обл.), Дашко О. В. (Київська обл.), Куцев В.А.(Київ)


Кремінь: Онопко (Олійник, 75), Кунєв (Павлик, 84), Борзенко - (К), Курелєх, Волошин, Апришко, Логінов, Собко (Ченбай, 69), Алексанов (Черній, 60), Саркісян, Іванов, Олійник, Пасічниченко, Дугієнко, Стебловський, Ченбай, Павлик, Черній


Миколаїв: Восконян, Хохлов, Бичков, Бурдіян, Сторубльовцев, Батюшин (Рогозинський,69), Лещенко, Кошелюк, Момот, Берко - (К) (Музика, 90+4), Білий, Агаларов, Музика, Мізернюк, Рогозинський, Дударенко, Андрієвський


Голи: Сторубльовцев (62)


Попередження: Кунєв (2), Берко (8), Білий (11), Хохлов (32), Батюшин (60), Момот (88)




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору