Новини ліги

"Черкаський Дніпро" вже із золотими медалями

15:34, 8 червня 2015

6 червня на Центральному міському стадіоні в Черкасах відбулося нагородження керівництва, адміністрації, гравців та тренерського штабу футбольного клубу «Черкаський Дніпро» за перемогу в чемпіонаті України з футболу серед команд клубів другої ліги.

В церемонії нагородження взяли участь багато почесних гостей, серед яких були і представники ПФЛ: президент Сергій Макаров і начальник відділу організації та проведення змагань Євген Мороз.

Вони привітали всіх причетних до цього клубного досягнення, побажали спортивних перемог у наступному першоліговому сезоні та нагородили їх золотими нагородами і кубком чемпіона другої ліги. Також були вручені особисті нагороди. Так, за перемогу в номінації «Найкращий тренер» пам’ятний приз отримав Ігор Столовицький. А в номінації «Найкращий футболіст» перше місце посів нападник Олександр Батальський. Він же переміг і в бомбардирській гонці.

В кінці свята футболісти зробили коло пошани, чим викликали бурхливі оплески численних вболівальників, які зібралися цього вечора на стадіоні.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору