Новини ліги

Перша ліга, 27-й тур: боротьба за чемпіонство триває

16:01, 19 травня 2015

Після 27-го туру у першій лізі і «Олександрія», і дніпродзержинська «Сталь» продовжують боротьбу за чемпіонство.

«Динамо-2» - «Олександрія» - 0:1

Огляд матчу:

Вже на початку поєдинку гості отримали право на пробиття пенальті за гру рукою Трубочкіна, якого, до того ж, було вилучено. Але Грицук цей шанс змарнував. «Олександрія» у більшості володіла ініціативою і в першому таймі мала кілька нагод для взяття воріт. Старенький пробивав у верхній кут, але Бущан м’яч відбив. А потім Пономар та Чорній також пристрілювались, проте не попали навіть у ствір воріт. Після перерви гості продовжили атакувати і наприкінці гри все ж дотиснули суперника. Чорній ударом зі штрафного приніс своїй команді три очки.

«Полтава» - «Нива» - 3:0

Огляд матчу:

Полтавська команда спромоглася відкрити рахунок вже на 2-й хвилині матчу зусиллями Насібуліна. Надалі господарі активно використовували фланги, але в першому таймі глядачі голів більше не побачили. А от у другій половині зустрічі «Полтава» забила ще двічі – на початку і в кінці тайму. Дуль на свій рахунок записав Фаворов.

«Гірник-Спорт» - «Гірник» - 0:0

Огляд матчу:

У поєдинку двох «Гірників» ближчою до перемоги була команда із приставкою «Спорт». У першій половині гри господарі не використали кілька моментів для взяття воріт. Близькими до голу були Марусич, Даудов та Герасимець. У другому таймі підопічні Жабченка знову були більш гострішими в атаці, але фінальний свисток арбітра зафіксував нульову нічию.

«Сталь» Д – «Нафтовик-Укрнафта» - 3:2

Огляд матчу:

В цьому поєдинку гостям вдалося забити швидкий гол. Войцеховський обігрався з Арвеладзе і з третьої спроби заштовхав м’яч у сітку. Хоча до цього моменту  у господарів був реальний шанс забити, проте Куліш пробив повз ворота. Невдовзі «сталевари» відігрались. Дебелко виграв боротьбу в Світличного і зрівняв рахунок. А в кінці першого тайму господарі ще двічі засмутили голкіпера гостей. Відзначились Котляр і Каленчук. Гості у другому таймі ще один м’яч відіграли, але на більше їх не вистачило.

«Буковина» - «Геліос» - 0:1

Огляд матчу:

У першому таймі обидві команди мали шанси відзначитись. У господарів могли забити Палагнюк та Терехов, а у гостей – двічі Кравченко. А на самому початку другого тайму влучний удар Задої приніс перемогу «сонячній команді». Варто додати, що на останній компенсованій хвилині гості отримало право пробити пенальті, до м’яча підійшов голкіпер «Геліоса» Литовченко, втім його удар Когут парирував.

«Тернопіль» - «Десна» - 1:1

Всі серйозні події на полі відбулись у другому таймі. Спочатку був небезпечний удар Богданова, а потім господарі забили. Курило відгукнувся на передачу Кондзелки. Після цього тернополяни мали змогу збільшувати рахунок, натомість отримали м’яч у свої ворота на останній компенсованій хвилині. Мельник виявився найспритнішим після подачі з кутового і встановив остаточний рахунок.

«Зірка» - «Суми» - 1:0

Огляд матчу:

Обидві команди із самого початку гри продемонстрували жагу до перемоги. Але численні моменти дивідендів не приносили. І все ж господарям вдалося забити під кінець першої половини гри. Загальський отримав м’яч від Акіменка і влучив у кут воріт із-за меж штрафного майданчика. До кінця матчу «Зірка» повинна була збільшувати перевагу, втім рахунок так і не змінився.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору