Новини ліги

Друга ліга, 24-й тур:«Черкаський Дніпро» та «Оболонь-Бровар» виходять у першу лігу!

10:26, 19 травня 2015

Після 24-го туру в другій лізі де-факто визначилися дві команди, які вийшли у першу лігу. Ними стали «Черкаський Дніпро» та «Оболонь-Бровар». Вітаємо обидві команди!

«Оболонь-Бровар» - «Кристал» - 2:1

Огляд матчу:

Київська команда прагнула перемогти будь-що,  аби гарантувати собі вихід у першу лігу за три тури до кінця чемпіонату. Хоча гості розпочали поєдинок краще. Цой влучив у стійку зі штрафного, а Білоусов та Дяченко свої моменти змарнували. Після цього вже були шанси у господарів, аби вийти вперед у рахунку, проте ані Фаворов, ані Сахнюк ними не скористалися. Відразу по перерві «пивовари» заробили пенальті, який реалізував Фаворов. Потім у них ще були нагоди, але, натомість,  забили гості. Білоусов скористався прострілом Ленського з флангу. Але господарям все-таки вдалося вирвати перемогу, коли Продан головю замкнув навіс Сахнюка.

 «Черкаський Дніпро» - «Скала» - 1:0

Огляд матчу:

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, непогано комбінуючи і створюючи моменти біля воріт суперника. Втім, дивідендів у вигляді голу це не принесло. Найбільшу небезпеку приніс удар Давидова, але голкіпер «Скали» з ним впорався. Гості відповіли виходом сам-на-сам Цюцюри. І все ж, в кінці першого тайму, підопічні Ігоря Столовицького досягли свого. Кращий бомбардир чемпіонату Батальський отримав пас від Бушмана, вийшов віч-на-віч із голкіпером і забив переможний, як потім виявилося, гол. На початку другої половини матчу «Скала» мала можливість зрівняти рахунок, коли м’яч після удару Ботвинника зі штрафного ледь не залетів під поперечину. До кінця поєдинку обидві команди особливо подій не форсували і фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу черкаської команди.

«Кремінь» - «Реал-Фарма» - 0:0

Огляд матчу:

Після цього поєдинку господарі остаточно втратили шанси посісти одно з двох перших місць. Сам поєдинок проходив у середньому темпі, моментів команди створили не дуже багато. Більше нагод команди створили у другому таймі. У господарів найреальніший шанс мав Борзенко, а у гостей – Бабенцов та Бондаренко.

«Енергія» - «Шахтар-3» - 0:3

Гості відкрили рахунок вже на самому початку матчу, коли Ковалець забив після вдалих індивідуальних дій. Вдруге «гірники» відзначились у середині другого тайму. Іванов забив після передачі Акулініна. А ще через кілька хвилин Іоша ударом головою встановив остаточний рахунок.

«НПГУ-Макіїввугілля» - «Арсенал-Київщина» - 2:0

У битві аутсайдерів чемпіонату перемогли господарі. Вони з перших хвилин пішли у наступ, Філіппов повинен був виводити свою команду вперед, але гостей врятував голкіпер. А в середині першої половини матчу Подколзін все-таки зміг забити. Він з кута воротарського майданчика поцілив у дальню дев’ятку. А в кінці поєдинку Гайдаш реалізував пенальті і встановив остаточний рахунок.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору