Новини ліги

Перша ліга, 26-й тур: "Олександрія" перемагає у "дербі"

12:20, 13 травня 2015

26-й тур чемпіонату України серед команд першої ліги несподіваних результатів не приніс. Лідер чемпіонату, «Олександрія», ще на один крок наблизився до Прем’єр-ліги, перегравши у «дербі» «Зірку», а «Десна» розгромила «Буковину» з тенісним рахунком.

«Геліос» - «Динамо-2» - 0:1

Огляд матчу:

«Сонячна» команда хотіла реваншуватися за розгромну поразку в першому колі. Але підопічні Вадима Євтушенка приїхали у Харків також за перемогою. Савченко та Ісраїлов на початку матчу мали чудові нагоди вивести киян вперед, втім, їхні удари цілі не досягли. У господарів найактивнішим виглядав Кравченко. Команди грали на зустрічних курсах і моменти доволі часто виникали біля обох воріт. Єдиний гол у матчі був забитий наприкінці першого тайму. Яремчук відгукнувся на подачу Поляруса з лівого флангу і головою відправив м’яч у ворота суперника. До кінця матчу гості були ближчими до свого другого забитого голу, ніж господарі – до свого першого.

«Олександрія» - «Зірка» - 2:1

Огляд матчу:

Подивитись «дербі кіровоградської області» прийшла рекордна кількість глядачів – 6800 вболівальників. І команди їх не розчарували. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, створюючи моменти біля воріт Поштаренка. Гості теж гостро відповідали, але в рамці надійно діяв Новак. Врешті решт, у першому таймі команди голів не забили, приберігши все найсмачніше на другу половину зустрічі. Відразу по перерві Пономар заробив для своєї команди пенальті, який чітко виконав Грицук. Цей гол надихнув господарів і вони створили велику кількість нагод, які повинні були закінчуватися голом. І нарешті їм це вдалося. Грицук віддав точну передачу на Пономаря і той подвоїв перевагу. Але незабаром гості змогли один м’яч відіграти. Бацула віддав на фланг Мостовому, а сам побіг у штрафний майданчик, де випередив Шендрика і зміг замкнути простріл. Господарі до кінця матчу своєї переваги не втратили і здобули таку бажану перемогу у «дербі».

«Гірник» - «Полтава» - 0:0

Огляд матчу:

Обидві команди розпочали матч доволі жваво, створивши доволі багато небезпечних моментів. У господарів шанси відзначитись мали Нудний, Ямполь, Буряк та Григорик, а у гостей  - Соломка і Вовченко. Господарі отримали чисельну більшість після вилучення Бутеніна, але скористатися цією перевагою вони так і не змогли.

«Десна» - «Буковина» - 6:1

Чернігівська команда прагнула перервати свою безвиграшну серію, яка налічувала чотири поєдинки. Господарі  поступово заволоділи ініціативою і незабаром відкрили рахунок. Картушов навісив зі штрафного, а Мельник випередив голкіпера і забив гол. Невдовзі Картушов заробив пенальті, який використав Кондратюк, а потім Крамар замкнув простріл Скепського. В середині другого тайму дублем відзначився Деребчинський, а Єлісеєв взагалі довів рахунок до 6:0. За кілька хвилин до кінця матчу «Буковині» вдалося забити гол престижу.

«Суми» - «Гірник-Спорт» - 1:1

Огляд матчу:

В першому таймі гості виглядали гостріше за суперника і ця наполегливість принесла їм удачу. Якщо Корольков з Лозовим свої нагоди не використали, то Даудов шансом скористався. Після перерви сумська команда вирівняла гру і Медведєв на останніх хвилинах зміг забити гол, принісши, таким чином, нічию для свої команди.

«Сталь» Д – «Тернопіль» - 4:0

Огляд матчу:

Вже на самому початку матчу гості залишились в меншості після вилучення Гаврилюка. Але «Сталь» скористалася цим не відразу. У першому таймі підопічні Володимира Мазяра діяли недостатньо гостро, і це явно не подобалося тренеру. По перерві господарі все-таки дотиснули тернополян, але змогли це зробити лише в останні 15 хвилин. Спочатку Дебелко головою замкнув подачу з флангу Сантрапінських, а потім слово взяв найкращий бомбардир чемпіонату Куліш. Перший свій гол він забив з метра, другий – після виходу віч-на-віч з голкіпером, а третій – головою після навісу з флангу. Завдяки цьому хет-трику Станіслав зміцнив своє становище у гонці бомбардирів.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Миколаїв» - 0:0

Огляд матчу:

Обидві команди в минулому турі програли, тому будь-що прагнули перемогти. В першому таймі краще виглядали гості, а найактивнішим був Сторубльовцев. Він і сам загрожував воротам суперника, і віддавав передачі партнерам. Охтирські футболісти були кращими у другій половині поєдинку, але забити жодній команді так і не вдалося.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору