Новини ліги

Перша ліга, 24-й тур: лідерські перемоги на останніх хвилинах

13:17, 6 травня 2015

Під час першотравневих свят футбольні баталії на полях України не вщухали. Лідери змагань, "Олександрія" та "Сталь" Д, свої перемоги здобули на останніх хвилинах своїх поєдинків.

«Геліос» - «Гірник» – 0:0

Огляд матчу:

Суперники розпочали матч з обопільних атак, але якоїсь гостроти вони не несли. Ближче до середини першого тайму гості змогли перехопити ініціативу, створили кілька моментів, проте дивідендів це не принесло. А під кінець тайму вже господарі диктували умови на полі, але Кравченко та Луценко свої нагоди не використали. По перерві «сонячні» продовжили атакувати. Субочев, Кравченко, Сікорський та  Лобойко повинні були забивати, але вдало діяв захист гостей на чолі з голкіпером. В останні хвилини поєдинку моменти виникали біля обох воріт, втім, голів глядачі так і не побачили.

«Олександрія» - «Полтава» –  2:1

Огляд матчу:

Господарі протягом всього поєдинку диктували умови гри «Полтаві». Підопічні Володимира Шарана ще у першому таймі мали чудові нагоди вийти вперед у рахунку, але численні атаки щастя не приносили. Полтавська команда іноді контратакувала, проте до небезпечних моментів справа не доходила. А от на початку другого тайму лідер чемпіонату все-таки забив, коли Басов головою замкнув подачу з кутового. Господарі не цьому не хотіли зупинятись, постійно тримаючи в напрузі захист гостей. Але наприкінці матчу забила «Полтава». Після подачі з кутового Бондаренко пробив по воротам, Новак м’яч відбив, але Соломка краще за всіх розібрався в ситуації і рахунок зрівняв. Втім, «Олександрія» відразу змогла забити вдруге. Чорній зробив навіс у штрафний майданчик, а Старенький влучним ударом приніс своїй команді перемогу. До кінця поєдинку господарі мали нагоду забити ще один гол, проте той-таки Старенький не влучив у кут воріт.

«Гірник» - «Миколаїв» – 3:1

Огляд матчу:

В першому колі «Гірник» програв «Миколаєву», тому мав велике бажання реваншуватися. Гості розпочали матч дещо активніше і провела кілька атак, але першими забили господарі. Сітало отримав м’яч метрах в 30-ти від воріт суперника, майстерно розвернувся і відразу пробив, знявши павутиння з правої дев’ятки воріт Агаларова. Невдовзі Сітало оформив дубль, головою замкнувши навіс з флангу. Господарі хотіли забити ще і це їм вдалося наприкінці тайму. На цей раз Сітало виступив у ролі асистента для Чечеленка, який у падінні заштовхнув м’яч у ворота. Другий тайм обидві команди розпочали жваво, обмінявшись небезпечними моментами у виконанні Берка та Баєнка. А потім забили гості. Бичков отримав м’яч на куті штрафного майданчика і красивим ударом у верхній кут встановив остаточний рахунок.

«Тернопіль» - «Буковина» – 1:1

«Тернопіль» з перших хвилин заволодів ініціативою, створивши кілька нагод для взяття воріт чернівецької команди, але Богданов і Чорний свої моменти не реалізували. Гості пробували контратакувати і одного разу Лисюк, навіть, пробив у стійку воріт. Господарі все-таки забили і зробив це найкращий бомбардир команди Семенець. Він зіграв на випередження і замкнув подачу Богданова. Чорний міг подвоювати рахунок, але м’яч після його удару головою полетів вище воріт. По перерві підопічні Василя Івегеша продовжили насідати, створювали моменти, але м’яч вперто не летів у ворота. А от «Буковина» отримала право на пробиття пенальті на останній компенсованій до матчу хвилині. До позначки підійшов Лисюк і влучним ударом приніс свої команді нічию.

«Сталь» Д – «Динамо-2» – 1:0

Огляд матчу:

В першому таймі обидві команди продемонстрували цікавий футбол. Деякою перевагою володіли господарі, дальні удари завдавали Котляр та Каленчук, але в цілому захист гостей діяв надійно. Кияни намагалися проводити небезпечні контратаки. Втім, Савченко і Полярус свої нагоди не використали. Після перерви малюнок гри не змінився. Хоча моментів біля обох воріт побільшало. Перемогу господарям приніс точний удар Котляр з пенальті, який він і заробив на останній компенсованій хвилині другого тайму.

«Десна» - «Зірка» – 0:1

Огляд матчу:

Гості у Чернігові продовжили свою весняну безпрограшну серію. У першому таймі гра проходила, в основному, між штрафними майданчиками і моменти можна було перерахувати на пальцях однієї руки. Ближчими до голу були гості, але удар Мостового прийняла на себе поперечина. Після перерви свої моменти вже не використала «Десна». Чудові шанси мали Бовтрук і Кисіль, але в середині тайму забили гості. Локтіонов влучно пробив з меж штрафного майданчика. Наприкінці матчу Крамар міг принести своїй команді нічию, але пробив точно у руки голкіперу.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Нива» – 2:1

Огляд матчу:

Господарі поля відкрили рахунок вже на самому початку матчу. Шестаков на дальній штанзі головою замкнув подачу з флангу Листопада. Підопічні Вадима Колесника продовжили насідати на ворота гостей і в середині тайму рахунок подвоїли. Войцеховський опинився один перед воротарем і точним ударом забив у дальній кут. Втім, гості незабаром один гол відіграли. Грищенко, скориставшись помилкою захисту господарів зважився на удар із середньої відстані. У другому таймі темп гри трохи знизився, що відобразилося на кількості моментів, і господарі спокійно довели матч до перемоги.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору