Новини ліги

Друга ліга, 20-й тур: лідерські розборки у Черкасах

16:17, 28 квітня 2015

У 20-му турі чемпіонату України серед команд клубів другої ліги зійшлися між собою головні претенденти на підвищення в класі – «Черкаський Дніпро» і «Оболонь-Бровар». Їхній переслідувач, «Кремінь», свій матч виграв, чим загострив боротьбу за чемпіонство.

«Шахтар-3» - «Кристал» - 0:2

У першому таймі обидві команди не форсували подій, створивши мінімум моментів біля чужих воріт. А в другій половині зустрічі нечисленні глядачі вже побачили голи. Спочатку Козаченко вивів гостей вперед ударом головою, а потім Ленський реалізував пенальті, встановивши остаточний результат.

«Арсенал-Київщина» - «Реал Фарма» - 0:1

Огляд матчу: 

Гості з перших хвилин продемонстрували, що приїхали перемагати. Проте, свої нагоди не використали Фаюк, Вдовіченко та Малиш. А от Степанишин на останній компенсованій до першого тайму хвилині зміг-таки забити гол, який став єдиним у матчі. Після перерви обидві команди створили ще кілька моментів, але забити так і не змогли.

«Енергія» - «Кремінь» - 0:2

Огляд матчу:

В цьому матчі все вирішилося в першому таймі. Команди проводили стрімкі атаки, але голкіпери і захист діяли надійно. В середині тайму Іванов отримав чудовий пас від Борзенка і вивів свою команду вперед. А під кінець першої половини Павлик небезпечно пробив, а Рафальський, вибиваючи м’яч забив його у власні ворота. У другому таймі господарі намагалися вирівняти гру, але рахунок не змінився.

«НПГУ-Макіїввугілля» - «Скала» - 2:1

Господарі вперше перемогли у весняній частині цього сезону. Хоча початок матчу був за гостями. Цюцюра використав свій другий момент і вивів «Скалу» вперед. Гості продовжили володіти ініціативою, однак втілити перевагу в голи так і не змогли Натомість, у другому таймі господарі змогли переломити хід зустрічі. Солтан краще за всіх розібрався у ситуації в штрафному майданчику гостей і рахунок зрівняв, а потім Філіппов приніс своїй команді довгоочікувану перемогу.

«Черкаський Дніпро» - «Оболонь-Бровар» - 2:1

Огляд матчу:

Цей матч вважався центральним у турі, і не дивно, що він встановив глядацький рекорд (4250 вболівальників) цього сезону не тільки у другій, а й у першій лігах.  Гості розпочали матч біль жвавіше. Двічі Продан та Шевчук пробивали по воротам черкаської команди, але забити не змогли. На відміну від них, кращий бомбардир змагань Батальський свою нагоду використав, влучно пробивши головою. На куражі господарі побігли забивати другий гол, але згодом пропустили у свої ворота. Фаворов майстерно виконав пенальті за гру рукою когось з гравців суперника. Перемогу «Черкаському Дніпру» приніс точний удар Скарлоша незадовго до фінального свистка. Таким чином, господарі відірвалися від киян у турнірній таблиці.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору