Новини ліги

Перша ліга, 23-й тур: "Олександрія" віддаляється від переслідувачів

12:10, 28 квітня 2015

23-й тур у першій лізі несподіванок не приніс. Але слід відзначити «камбек» «Миколаєва» у домашньому поєдинку, а також першу весняну втрату очок «Зіркою».

«Миколаїв» - «Суми» - 3:3

Огляд матчу:

Господарі створили небезпеку біля воріт сумської команди вже на першій хвилині, коли Сторубльовцев перевірив майстерність голкіпера гостей Важинського потужним ударом. «Суми» результативно відповіли за декілька хвилин. Піднебенной заробив пенальті, який пробивав Єрмаченко. Постріл з 11-метрової позначки Агаларов відбив, але той же Єрмаченко зміг добити м’яч у ворота. Обидві команди не припиняли атакувати, раз по раз створюючи небезпечні моменти. І наприкінці першого тайму глядачі стали свідками ще двох забитих голів. Спочатку Єрмаченко оформив дубль, влучно пробивши в дальній кут воріт, а потім Кошелюк скоротив рахунок у матчі. Після перерви більш активними виглядали господарі, проте відзначились знову гості: Богачов скористався незлагодженістю дій захисту миколаївців. Але до цього моменту господарі вже залишилися в меншості, коли за другу жовту картку був вилучений Білий. «Миколаїв» здаватися не хотів і невдовзі капітан «корабелів» Берко невідпорним ударом зі штрафного відновив інтригу. А в кінці матчу він же зробив дубль, принісши своїй команді нічию.

«Полтава» - «Геліос» - 0:2

Огляд матчу:

Цей матч був протистоянням сусідів по турнірній таблиці. Гості з перших хвилин почали пресингувати полтавців і це принесло результат. Задоя наважився на удар метрів з 25-ти, м’яч підскочив перед голкіпером і залетів у сітку. Господарі намагалися вирівняти становище, але всі їхні атаки зводили нанівець захисники «сонячних». Наприкінці матчу гравець «Полтави» Боровець був вилучений з поля і «Геліос» зміг скористатися такою перевагою. Кравченко втік на побачення з голкіпером господарів Кучинським і встановив остаточний рахунок.

«Гірник-Спорт» - «Десна» - 4:1

Огляд матчу:

Комсомольці прагнули реваншуватися за розгромну поразку від чернігівської команди у першому колі. З перших хвилин вони почали атакувати ворота Ситала, проте останній виручав свою команду. Все вирішила шалена шестихвилинка у виконання «гірників». Спочатку Даудов відгукнувся на простріл Герасимця і перекинув голкіпера, потім вже сам Герасимець скористався пасом Івашка, а згодом Даудов зробив дубль, вдало зігравши головою. «Десна» відразу по перерві один гол відіграла. Єлісеєв отримав передачу від Кисіля і поцілив у ворота з меж штрафного майданчика. Підопічні Ігоря Жабченка збільшили натиск на ворота «Десни», моментів було достатньо, але забили господарі ще лише один раз. Марусич вдало зорієнтувався у ситуації після удару Королькова і доволі легко поцілив у кут.

«Зірка» - «Сталь» Д – 1:1

Огляд матчу: 

Поєдинок у Кіровограді по праву вважався центральним у турі. Господарі до цієї гри видали переможну 5-матчеву серію, а гості, не дивлячись на останні втрати очок, знаходяться на другій сходинці у турнірній таблиці. Суперники розпочали матч з обопільних атак, гостріше виглядала «Зірка», але Бацула та Акіменко свої нагоди змарнували. Натомість гості, зусиллями Куліша, отримали право на пробиття пенальті, який чітко реалізував Котляр. Кіровоградці прагнули відігратися ще до перерви, проте чогось небезпечного створити так і не змогли. У другому таймі у господарів на поле вийшли Борис Баранець та Локтіонов і «Зірка» заграла гостріше. Забив же у кіровоградців Чичиков, який відзначається голом вже у шостому матчі поспіль. До кінця гри вирвати перемогу мали можливість обидві команди, але фінальний свисток зафіксував нічию.

«Динамо-2» - «Тернопіль» - 1:0

Це був другий офіційний матч між командами Вадима Євтушенка та Василя Івегеша. В першому колі тернополяни перемогли з рахунком 1:0. Цього разу було зафіксовано аналогічний рахунок, але тепер вже на користь киян. Хоча гості були дещо активнішими на початку матчу і голкіперу «динамівців» Бущану довелося попрацювати, аби вберегти свої ворота у недоторканості. Господарі відповіли моментами Ісраїлова, Гемеги та Болденкова. А під кінець першої половини матчу Гемега заробив пенальті, який реалізував Хобленко. У другому таймі ближчим до забитого голу були господарі, але рахунок на табло так і не змінився.

«Нива» - «Гірник» - 0:2

Огляд матчу:

Перший тайм у Тернополі пройшов у спокійному темпі, команди створили лише по одному напівмоменту, а головні події на полі розгорнулися вже після перерви. Спочатку гравець «Гірника» Ямполь пробив з лінії штрафного майданчика, а згодом Сітало головою вдало замкнув подачу Боровського. «Нива» відповіла моментом Сворака, який влучив у поперечину. А ще через кілька хвилин Боровський, після розіграшу штрафного із Нудним, вдруге засмутив місцеву публіку. Нудний міг збільшувати рахунок, але господарів врятувала поперечина.

«Буковина» - «Нафтовик-Укрнафта» - 1:4

Огляд матчу: 

Чернівецька команда розпочала матч активніше: моменти для взяття воріт мали Ателькін та Терєхов. Але першими забили гості. Войцеховський здійснив рейд лівим флангом у штрафний майданчик господарів і відкрив рахунок. За кілька хвилин він же продерся тепер правим флангом, обіграв кількох суперників і зробив дубль. «Буковина» незабаром відігралась зусиллями Палагнюка. Надалі обидві команди продемонстрували цікаву гру, яка повинна була сподобатись глядачам. Моменти виникали біля обох воріт, але відзначитись змогли лише гості, до того ж двічі впродовж двох хвилин. Сондей зробив це після проходу з правого флангу, а Арвеладзе - з лівого. «Нафтовик-Укрнафта» мав ще кілька нагод, аби збільшити різницю у рахунку, проте результат так і не змінився.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору