Новини ліги

Друга ліга, 19-й тур: стартувало третє коло

15:41, 21 квітня 2015

Матчами 19-го туру розпочалось третє коло чемпіонату України команд клубів другої ліги. Трійка лідерів синхронно перемогла вдома, а загалом у п’яти поєдинках було забито 18 голів.

«Черкаський Дніпро» - «НПГУ-Макіївугілля» - 4:0

Огляд матчу:

Господарі доволі легко розібралися з аутсайдером змагань. На початку гри Скарлош вдало пробив із-за меж штрафного майданчика. Потім дублем відзначився Захаревич: перший м’яч він забив після власного проходу, а другий – після пасу Батальського. І наостанок кращий бомабрадир чемпіонату Батальський записав на свій рахунок ще один гол, влучно пробивши під голкіпером.

«Оболонь-Бровар» - «Енергія» - 3:0

Огляд матчу:

Ще один претендент на чемпіонство впевнено переграв свого суперника. Перший гол на свій рахунок записав Слободян, прицільно пробивши з льоту. Під кінець тайму Фаворов метрів з семи розстріляв ворота гостей, а вже на початку другої половини Продан встановив остаточний рахунок, замкнувши передачу Шевчука.

«Кремінь» - «Арсенал-Київщина» - 2:0

Огляд матчу:

В Кременчуці все вирішилося у перші 15 хвилин матчу. Спочатку Ченбай вистрибнув вище за всіх і головою вколотив м’яч у сітку. А за кілька хвилин Борзенко був першим на м’ячі після подачі зі штрафного, встановивши остаточний рахунок. Хоча до кінця гри обидві команди ще не раз могли відзначитись.

«Реал Фарма» - «Шахтар-3» - 3:3

Огляд матчу:

В Одесі, на стадіоні «Іван», команди подарували глядачам гольову феєрію. За господарів відзначалися Малиш, Балан з пенальті та Якименко. А от у «гірників» хет-триком вистрілив Ковалець. Варто додати, що протягом поєдинку обидві команди були в ролі наздоганяючої.

«Кристал» - «Скала» - 1:2

Огляд матчу:

В Херсоні зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Завдяки влучним ударам Цюцюри і Антоніва гості змогли взяти три очки на виїзді. Господарі змогли забити лише «гол престижу» зусиллями Цоя.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору