Новини ліги

Перша ліга, 21-й тур: весняна "Зірка" не помічає суперників

15:59, 15 квітня 2015

Через Великодні свята 21-й тур розтягнувся на чотири дні. «Олександрія» знову відірвалася від переслідувачів, а «Зірка» здобула четверту перемогу поспіль у весняній частині сезону.

«Гірник» - «Суми» - 0:2

До поєдинку із «Сумами» криворізька команда цієї весни ще не знала гіркоти поразки. І господарі сподівалися продовжити свою безпрограшну серію. Перша чверть матчу була повністю за «Гірником», але свої моменти не реалізували Ямполь, Нудний та Баєнко. Гості відповідали гострими контратаками і одна з них завершилася голом. Лебеденко в центрі поля отримав передачу від Медведєва, пробіг флангом і, розхитавши захисника, пробив у ближній кут повз голкіпера. Господарі продовжували створювати нагоди біля воріт суперника, але бажаного результату вони не приносили. У другій половині зустрічі гра особливо не змінилась. «Гірник» володів ініціативою, а «Суми» небезпечно контратакували. І знову одна з них виявилася результативною. Лебеденко прорвався лівим флангом, продерся у штрафний майданчик і відмінно відпасував на Єрмаченка, якому нічого не залишалося, як влучно пробити. Після цього обидві команди мали ще кілька можливостей для взяття воріт, проте рахунок не змінився.

«Гірник-Спорт» - «Тернопіль» - 4:0

Огляд матчу:

У Комсомольську зустрічалися третя та четверта команди чемпіонату. Перший гольовий момент у матчі створили господарі зусиллями Герасимця та Королькова, але удар останнього не виявився точним. Гості також намагалися відповідати, проте їхні атаки зупинялися на підступах до штрафного майданчика. «Гірник-Спорт» діяв набагато активніше і в кінці тайму все-таки досяг свого: комбінація Корольков-Марусич-Корольков завершилася голом. На початку другої половини господарі подвоїли рахунок. Моісеєнко віддав передачу на Марусича, який і записав своє прізвище на табло. Підопічні Жабченка не збавили обертів і до завершення матчу ще двічі засмутили голкіпера «Тернополя». Дубль на свій рахунок записав Герасимець. Спочатку він закрутив м’яч у «дев’ятку» з кута штрафного, а потім накрутив трьох захисників і пробив точнісінько в дальній кут воріт. Завдяки цій перемозі «Гірник-Спорт» тепер випереджає «Тернопіль» на три очки у боротьбі за третє місце.

«Миколаїв» - «Геліос» - 1:2

Огляд матчу:

Для гостей перемога у цьому матчі стала першою навесні. А от господарі продовжили свою програшну серію. Хоча першими забили саме підопічні Руслана Забранського. Сторубльовцев віддав на Рогознського і той не схибив. «Сонячні» спробували відігратися, проте удари Кравченка та Лобойка цілі не досягли. У другому таймі гості ще збільшили натиск на ворота суперника і змогли-таки вирвати перемогу. Спочатку Гершман ударом головою замкнув подачу Швидкого з флангу, а потім Луценко відгукнувся на подачу з кутового і забив переможний гол.

«Полтава» - «Сталь» Д – 3:2

Огляд матчу:

У Полтаві, на реконструйованому стадіоні «Локомотив», відбувся дуже цікавий поєдинок. Хоча розпочали обидві команди не досить активно. Лише ближче до середини тайму біля воріт обох команд почали виникати більш-менш серйозні моменти. Але удари Куліша, Котляра та Шастала голами не завершилися. А під кінець першої половини зустрічі забили господарі. Зеленевич виграв боротьбу в опонента і зміг проштовхнути м’яч у ворота. Через кілька хвилин полтавчани мали змогу збільшити рахунок, проте Зозуля не реалізував пенальті. По перерві «Сталь» заграла дещо активніше і не тільки вирівняла становище, а й вийшла вперед. І обидва рази відзначився найкращий голеадор чемпіонату Куліш. «Полтава» кинулася відіграватися і зусиллями Насібуліна зробила це. А на останній компенсованій хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота гостей за фол Білого проти Вовченка, який вправно виконав Соломка.

«Зірка» - «Буковина» - 4:1

Огляд матчу:

Кіровоградці всі свої поєдинки навесні виграли і цей матч не став виключенням. Ще в першому таймі «Зірка» забила три голи, чим порадувала численних глядачів. Спочатку Чичиков отримав м’яч біля кута штрафного майданчика і пробив під голкіпером. Потім Баранець красивим ударом забив другий гол, а перед самим свистком на перерву пенальті реалізував Загальський. У другому таймі господарі не знизили обертів і знову отримали право на пробиття 11-метрового удару. Але Локтіонов цим шансом не скористався. Та за кілька хвилин Щедрий головою замкнув подачу з флангу і зробив рахунок 4:0 на користь своєї команди. Гості спромоглися лише на гол престижу, який забив Ателькін з пенальті.

«Динамо-2» - «Нафтовик-Укрнафта» - 2:0

В цьому матчі зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Команди розпочали матч неквапливо і гра загалом проходила між штрафними майданчиками. Обидва голи динамівці забили з пенальті, які були призначені за грубу проти Ісраілова. І якщо перший гол забив Братков, то другий пенальті реалізував сам постраждалий.

«Нива» - «Олександрія» - 0:1

Лідер чемпіонату гостював у Тернополі. Перший момент у матчі мали господарі, проте Озарків пробив у голкіпера. Гості відповіли ударами Грицука та Пономаря. Під кінець першого тайму той-таки Грицук ударом головою забив єдиний гол у матчі. У другій половині підопічні Шарана ще не раз могли засмутити тернополян, але жодного голу глядачі більше не побачили. Після цієї перемоги відрив від другого місця збільшився до чотирьох очок.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору