Новини ліги

Перша ліга: "Олександрія" повернула собі лідерство

10:55, 10 квітня 2015

Відбувся перенесений матч 12-го туру чемпіонату України серед команд клубів першої ліги між «Олександрією» та «Динамо-2».  Господарі не залишили киянам жодного шансу і перемогли з рахунком 4:0.

"Олександрія" - "Динамо-2" - 4:0

Фрагменти матчу:

Підопічні Володимира Шарана з перших хвилин поєдинку захопили ініціативу. Спочатку Ломко відгукнувся на передачу зі штрафного від Сухоцького, але головою пробив вище воріт. Потім Пономар пройшов правим флангом і прострілив, але ніхто з його одноклубників скористатися цим пасом не зміг. Та вже незабаром глядачі побачили перший гол - це Басов опинився першим на м’ячі після подачі з кутового. «Олександрія» продовжила натиск, створивши ще багато нагод для взяття воріт. Під кінець першої половини матчу Старенький подвоїв рахунок ударом у верхній кут воріт. Хоча тут не обійшлося без невеличкого рикошету. По перерві малюнок гри не змінився. Господарі шукали щастя біля воріт Волинця і ще двічі змогли його знайти. Пономар замкнув подачу Чорнія, а потім Голенков в падінні головою відправив м’яч у ворота після пасу Старенького.

Ця перемога дозволила «Олександрії» знову повернути собі першу сходинку у турнірній таблиці змагань першої ліги, випередивши дніпродзержинську «Сталь» на одне очко.  

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору