Новини ліги

Перша ліга, 20-й тур: "Сталь" Д виходить на перше місце

14:24, 7 квітня 2015

Після 20-го туру на вершині турнірної таблиці чемпіонату першої ліги сталася зміна – «Олександрія» вперше у цьому чемпіонаті покинула першу сходинку. Новим лідером змагань стала дніпродзержинська «Сталь».

«Тернопіль» - «Полтава» - 1:0

Відео голу:

На засніженому полі тернопільського міського стадіону один з лідерів чемпіонських перегонів, ФК «Тернопіль», приймав ФК «Полтаву». У першому таймі більш впевнено виглядали господарі, чудові моменти мали Курило, Гаврилюк та Семенець, але гостей рятував голкіпер Кучинський. Гості ж відповіли нереалізованим виходом віч-на-віч Зеленевича. У другій половині зустрічі малюнок гри не змінився: тернополяни володіли ініціативою, а полтавські футболісти намагалися небезпечно контратакувати. В середині другого тайму кращий бомбардир господарів Богдан Семенець правильно розібрався в ситуації і забив єдиний гол у матчі, прицільно пробивши в кут воріт. До фінального свистка гості намагалися зрівняти рахунок, проте захист господарів діяв напрочуд вдало.

«Олександрія» - «Гірник» - 1:1

Відео голів:

В Олександрії претендент на підвищення в класі зустрічався з амбітним криворізьким «Гірником». Підопічні Володимира Шарана на правах фаворита розпочали поєдинок вкрай активно. Чорній (двічі) та Банада небезпечно били по воротам, але надійно діяв воротар «Гірника» Гурін. Гості змогли дещо вирівняти гру, але у кінці першої половини все-таки пропустили. Грицук навісив на лінію воротарського майданчика, де найспритнішим виявився Пономар, який підправив м’яч у ворота. По перерві «гірники» трохи активізувалися і змогли вирівняти становище, коли Нудний вдало відгукнувся на простріл від Солдата. Після цього нагоди вийти вперед мали обидві команди, проте рахунок так і не змінився.

«Десна» - «Миколаїв» - 4:1

Господарі з перших хвилин розпочали масовані атаки на ворота південної команди і вже на 3-й хвилині глядачі стали свідками першого голу, коли Кондратюк вдало пробив у нижній кут воріт. Невдовзі Картушов вийшов сам-на-сам із голкіпером і подвоїв рахунок. Але до честі «корабелів», вони не знітилися і перед перервою один м’яч відіграли: Берко скористався незлагодженістю дій захисників «Десни» і пробив повз голкіпера у дальній кут. На початку другого тайму господарі отримали право на пробиття пенальті, який чітко реалізував Кондратюк. Після цього чернігівці втратили ще кілька прекрасних нагод для взяття воріт. І лише на останній хвилині основного часу Скепський з близької відстані «вколотив» м’яч у ворота гостей, встановивши остаточний рахунок.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Суми» - 3:3

Відео голів:

В Охтирці обидві команди подарували глядачам результативний футбол. Першими відзначилися гості: Западня вийшов віч-на-віч з голкіпером і влучно пробив повз нього. Але через кілька хвилин Войцеховський ударом під поперечину рахунок зрівняв.  Темп гри був високим і моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. Наприкінці першої половини захисник господарів Вечтомов головою замкнув подачу з кутового і вивів господарів вперед. По перерві «нафтовики» продовжили натиск і Арвеладзе забив у ворота «Сум» третій гол. Здавалося, що господарі доведуть матч до перемоги, але у гостей на це була інша думка. Спочатку Богачьов забив красивим ударом в дальній кут, скоротивши різницю у рахунку, а потім Єрмаченко з розвороту влучно пробив по воротах. До речі, між цим голами гравець охтирської команди Боровик не забив пенальті.

«Геліос» - «Нива» Т – 0:1

Відео голу:

У Харкові зустрічалися команди, які у весняній частині чемпіонату ще не заробили жодного очка. Господарі розпочали активніше, але натомість пропустили у свої ворота. Озарків відпасував на Керчу і той прицільно пробив під стійку. «Сонячні» протягом всього часу, який залишався до кінця поєдинку, намагалися пробити масований захист тернопільської команди, згаяли чимало моментів, проте забити так і не змогли.

«Динамо-2» - «Зірка» - 1:2

Кіровоградська «Зірка» навесні здобула дві перемоги і їхала в Київ за третьою. Вже на початку матчу Чичиков вдало завершив стрімку контратаку своєї команди. До кінця першої половини на полі можна було побачити багато боротьби і мінімум моментів. Другий тайм також розпочався із голу гостей, який забив Богдан Баранець. І лише наприкінці поєдинку підопічні Вадима Євтушенка один м’яч відіграли – з пенальті відзначився Хобленко. На більше господарів не вистачило.

«Буковина» - «Гірник-Спорт» - 0:1

Матч у Чернівцях розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про відомого коментатора Сергія Панасюка, який народився саме в столиці Буковини. Господарі могли розпечатати ворота комсомольців вже на перших секундах поєдинку, але Лакуста не влучив по м’ячу, знаходячись перед самими воротами. Гості активізувалися ближче к середині тайму, проте ударам Королькова і Александрова не вистачило влучності. На початку другої половини Івашко все-таки зміг забити гол, вивівши гостей вперед у рахунку. «Гірник-Спорт» на цьому не зупинився і продовжив нагнітати ситуацію біля воріт господарів, але ті ж таки Корольков та Івашко свої нагоди змарнували. У компенсований час Лакуста міг вирвати для своєї команд нічию, але влучив у поперечину.

"Сталь" Д - "Сталь" А - +:-

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору