Новини ліги

Друга ліга, 17-й тур: лідер змінився

15:04, 31 березня 2015

Після 17-го туру чемпіонату України серед команд клубів другої ліги на верхівці турнірної таблиці сталася зміна: «Черкаський Дніпро» наздогнав за очками «Оболонь-Бровар», але обійшов їх за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів.

«Кристал» - «Арсенал-Київщина» - 1:0

У Херсоні, як і в більшості міст України, лив дощ, і така погода не сприяла появі вболівальників на трибунах. Хоча цей поєдинок і був багатий на гольові моменти, але у підсумку команди забили на двох лише один м’яч. В середині першого тайму господарі отримало право на пробиття пенальті і Ленський цим шансом сповна скористався.  Гості не склали зброю, створивши ще у першому таймі два небезпечні моменти. У другій половині зустрічі шанси відзначитись мали і ті, й інші. «Кристал», навіть, заробив ще один пенальті, але цього разу голкіпер «канонірів» м’яч відбив. У компенсований арбітром час команда з Білої Церкви могла мінімум двічі забити гол, але цього дня вдача була не на їхньому боці.

«НПГУ-Макіїввугілля» - «Кремінь» - 0:2

Кременчуцька команда на виїзді не залишила шансів господарям і впевнено перемогла, не відпустивши від себе дует лідерів турнірної таблиці. «Кремінь» у кожному з таймів забив по голу. Спочатку на дальній удар зважився Черній і не прогадав – м’яч затріпотів у сітці. А по перерві Борзенко вдало підключився до атаки, записавши своє прізвище на табло.

«Шахтар-3» - «Скала» - 5:2

Цей матч вийшов над результативним. Рахунок відкрили гості після влучного удару Скакуна. Через кілька хвилин «гірники» один гол відіграли зусиллями Ковальця, а під кінець тайму й взагалі вийшли вперед – Кольцов реалізував пенальті. У другій половині хет-триком вистрілив нападник господарів Леонід Акулінін. Можна відзначити його перший м’яч, який був забитий метрів з 30-35. Невдовзі Скакун красивим ударом зі штрафного забив другий гол «Скали», але Акулінін ще двічі засмутив голкіпера гостей.

«Оболонь-Бровар» - «Реал Фарма» - 0:0

Огляд матчу: 

У Києві лідер перегонів приймав четверту команду чемпіонату. Обидва колективи грали на перемогу, мали моменти для взяття воріт, але змогли відзначитися лише вилученнями. Господарі були ближчими до голу, проте удари Сахнюка, Корольчука і Шевчука успіху не принесли. У гостей шанси забити мали Степанишин та Якименко.

«Черкаський Дніпро» - «Енергія» - 3:1

Огляд матчу:

У цьому поєдинку всі голи були забиті у другому таймі, хоча кілька моментів у першій половині зустрічі могли завершитися голом. По перерві господарі активізувалися, що і принесло свої плоди. Спочатку Тарасенко головою замкнув простріл від Бушмана, а за 20 хвилин Сторчоус потужним ударом вгатив м’яч у сітку. А на останніх хвилинах було забито ще два голи: за гостей відзначився Гайдаєнко, а у господарів – Качур.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору