Новини ліги

Перша ліга, 19-й тур: безнічийний вік-енд

15:09, 30 березня 2015

Черговий, 19-й за ліком, тур чемпіонату України серед команд клубів першої ліги несподіваних результатів не приніс. До того ж, і голів команди забили небагато. Ще один поєдинок, «Гірник-Спорт» - «Динамо-2», перенесений на пізніший термін.

«Суми» - «Олександрія» - 0:1

Відео голу:

В гості до «Сум» завітав один з лідерів чемпіонату – «Олександрія». Перед матчем один з півзахисників господарів Олександр Лебеденко отримав відзнаку віл ПФЛ за третє місце, яке він посів у конкурсі «Найкращий гол осінньої частини сезону 2014/15 у першій лізі». В першій половині зустрічі боротьба точилася в основному в середині поля, і небезпечних моментів було мало. Лише в кінці тайму гості двічі могли відзначитись, проте рахунок на табло не змінився. Після перерви підопічні Володимира Шарана дещо пришвидшилися і біля воріт Важинського стало «спекотно». Голкіпер раз по раз рятував свою команду, але на 3-й компенсованій хвилині і він не допоміг, коли Басов відгукнувся на подачу з кутового і головою вколотив м’яч у сітку.

«Гірник» - «Геліос» - 1:0

У Кривому Розі місцевий «Гірник» приймав харківський «Геліос». «Сонячні» з перших хвилин почали демонструвати своє бажання перемогти. Спочатку Комарницький влучив у поперечину, а потім ударам Швидкого і Субочева дещо не вистачило влучності. В середині тайму господарі відповіли моментом Боровського. А на останніх хвилинах тайму «Гірник» знову врятувала поперечина. На початку другої половини харківська команда отримала право на пенальті, проте удар Шавріна Гурін парирував. Цей момент додав впевненості господарям і вони почали створювати небезпеку біля воріт суперника, але Баєнко та Ситало своїми можливостями не скористалися. І все-таки «Гірник» зміг вирвати перемогу: Гвоздевич за кілька хвилин до кінця реалізував 11-метровий штрафний удар.

«Миколаїв» - «Сталь» Д – 1:2

Ще один лідер змагань грав на виїзді. І також переміг. Хоча першими відзначились господарі поля. В середині першого тайму Сторубльовцев чітко реалізував пенальті, подарувавши надію на позитивний результат. У другій половині зустрічі «сталевари» змогли не тільки вирівняти становище, а й взагалі взяти 3 очки. Спочатку Сантрапінскіх головою замкнув подачу з флангу, а потім кращий бомбардир чемпіонату Куліш поповнив свій гольовий доробок.

«Полтава» - «Буковина» - 2:0

Цей поєдинок проходив у Копилах, на заміській базі «Полтави», адже на стадіоні «Локомотив» наразі ведеться реконструкція. Господарі в першому таймі мали перевагу, але голів нечисленні глядачі так і не побачили. А ось по перерві все стало на свої місця. Спочатку Боровець замкнув простріл з флангу, а згодом Насібулін подвоїв рахунок, відгукнувшись на пас того ж Боровця. Після цього полтавська команда контролювала хід гри і довела матч до перемоги.

«Зірка – «Нафтовик-Укрнафта» - 1:0

Відео голу:

Після домашнього поєдинку проти охтирської команди «Зірка» у весняній частині цього чемпіонату продовжує йти без втрати очок. Кіровоградці переважали протягом всього першого тайму і в його середині півзахисник господарів Чичиков зміг використати один з кількох небезпечних моментів біля воріт гостей. У другій половині матчу активніше виглядав «Нафтовик-Укрнафта», але рахунок на табло так і не змінився.

«Нива» Т – «Десна» - 0:2

Відео голів:

У Тернополі «Нива» приймала «Десну» і чернігівська команда шансів господарів не залишила. В першому таймі тернопільців виручав голкіпер Мусієнко, але на останніх хвилинах Каваців зміг забити головою після навісу з флангу. У другій половині гості вирішили грати на контратаках і одна з них принесла їм успіх. Відзначився Жук знову-таки після подачі з флангу. «Нива» намагалася бодай скоротити рахунок, але з цього нічого не вийшло.

«Гірник-Спорт» - «Динамо-2» - перенесено

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору