Новини ліги

Перша ліга, 18-й тур: на вершині - двовладдя

13:01, 24 березня 2015

В минулі п’ятницю та суботу, поєдинками 18-го туру чемпіонату України серед команд клубів першої ліги, стартувала весняна частина сезону 2014/15.

"Тернопіль" - "Миколаїв" - 4:2

Відео голів: 

У Тернополі однойменний клуб приймав МФК «Миколаїв». Господарі протягом всього матчу контролювали хід подій на полі. У першому таймі тернополяни лише раз змогли втілити свою перевагу у забитий м’яч – відзначився Богдан Семенець. У другій половині зустрічі все стало на свої місця. Завдяки активним діям на правому фланзі атаки і небезпечним навісам від Волошиновича, дубль на свій рахунок записав Ігор Кушецький. Четвертий м’яч у ворота «Миколаїва» влетів після автоголу Вадима Хохлова. І все ж «корабели» змогли показати характер. Сторубльовцев та Момот, забивши на останніх хвилинах поєдинку по голу, встановили остаточний рахунок.

"Геліос" - "Суми" - 0:1

Відео голу: 

Харківський «Геліос» розпочав весняну частину змагань домашнім матчем із «Сумами». Господарі до початку зустрічі виглядали «фаворитами», але не так сталося, як гадалося. «Сонячні» у першому таймі мали декілька нагод повести в рахунку, проте захист сумчан діяв надійно. По перерві малюнок гри суттєво не змінився. «Геліос» шукав щастя біля воріт суперника, який відповідав небезпечними контратаками. В середині другої половини матчу гості взагалі приголомшили підопічних Сергія Єсіна, коли Дмитро Богачов зміг проштовхнути м’яч у ворота «Геліоса», вигравши боротьбу у кількох суперників. Господарі кинули всі сили, аби вирівняти становище, але численні моменти бажаного результату не принесли.

"Зірка" - "Гірник-Спорт" - 2:0

В Кіровограді місцевій «Зірці» протистояв комсомольський «Гірник-Спорт». Вже на початку матчу гості залишилися в меншості, після того, як арбітр вилучив Костюченка. Окрім цього, у ворота «Гірника-Спорт» був призначений пенальті, який чітко виконав Загальський. У другому таймі господарі, на радість вболівальникам, не втратили перевагу і ще раз змогли відзначитись. Своє прізвище на табло записав Чичиков.

"Динамо-2" - "Полтава" - 2:0

«Динамо-2» на стадіоні ім. В. Лобановського у Києві майже без перешкод здолало «Полтаву». Підопічні Вадима Євтушенка володіли ініціативою протягом всього матчу і забили по голу в кожному з таймів. Спочатку Гемега вдало завершив контратаку, а потім Яремчук скористався помилкою захисту «Полтави» і подвоїв рахунок. До честі гостей можна сказати, що в деякі відрізки часу вони виглядали краще за киян і мали можливість відзначитись, проте це їм так і не вдалося.

"Сталь" Д - "Нива" - 2:0

Відео голів:

Один з лідерів чемпіонату, дніпродзержинська «Сталь», на своєму полі приймала одного з аутсайдерів – «Ниву». У першому таймі господарі, хоч і переважали по грі суперника, забити не змогли. А от після перерви найкращий снайпер чемпіонату Станіслав Куліш за писав на свій рахунок черговий гол. А ще через 15 хвилин «сталевари» отримали право на пробиття пенальті. Котляр цієї нагоди не змарнував. До кінця матчу підопічні Володимира Мазяра повинні були збільшувати рахунок, але щастя було на боці гостей.

"Десна" - "Гірник" - 0:0

Чернігівська «Десна» зустрічалася з криворізьким «Гірником» на стадіоні ім. Ю Гагаріна. Обидві команди не летіли стрімголов забивати м’ячі, і глядачі спостерігали лише за боротьбою на футбольному полі. Небезпечні моменти у матчі можна було перелічити на пальцях однієї руки, а остаточний рахунок став повторенням поєдинку першого кола.

"Нафтовик-Укрнафта" - "Олександрія" - 2:1

Відео голів:

Головний фаворит змагань у першій лізі, «Олександрія», завітала в Охтирку. Початок зустрічі був за гостями, але дивідендів від цього підопічні Шарана не отримали. Господарі змогли вирівняти хід гри і на 34-й хвилині новачок команди Леван Арвеладзе впевнено реалізував пенальті. У другому таймі футболісти «Нафтовика-Укрнафти» взагалі зміцнили свою перевагу у рахунку після голу Вечтомова. У кінці матчу «Олександрія» отримала право на пенальті, проте Грицук не зміг переграти Тимофєєва. І все ж гості один гол забили, коли на 4-й компенсованій хвилині відзначився Сухоцький. Ця поразка олександрійців допомогла «Сталі» наздогнати їх у турнірній таблиці.

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору