Новини ліги

Стартував футбольний турнір імені Віктора Пожечевського

13:42, 5 лютого 2015

4 лютого у Полтаві було дано старт футбольному турніру імені Віктора Пожечевського. Варто відзначити, що саме в цей день майстер українського тренерського цеху святкував своє 64-річчя.

Окрім господарів змагань, футбольного клубу «Полтава», за головний трофей боротимуться також ФК «Суми», охтирський «Нафтовик-Укрнафта», кіровоградська «Зірка», донецький «Шахтар-3» і молодіжний склад маріупольського «Іллічівця».

В першому турі «Полтава» обіграла «Шахтар-3» з рахунком 4:0, «Зірка» забила п’ять «сухих» м’ячів молодіжному складу «Іллічівця», а «Нафтовик-Укрнафта» був сильнішим за «Суми» – 3:2.

Цього ж дня на базі ФК «Полтава» було урочисто відкрито новий комплекс для відновлення футболістів. Одним із почесних гостей, яких запросили перерізати червону стрічку, був президент ПФЛ Сергій Макаров.

Загалом, цей комплекс можна впевнено назвати одним з найкращих в першій лізі. Але, за словами президента «Полтави» Леоніда Соболева, зупинятися на досягнутому клуб не збирається. У планах на майбутнє – побудова критого манежу та ще двох футбольних полів.

 

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору