Новини ліги

Чергові рішення КДК ФФУ

15:03, 14 листопада 2014

У п’ятницю, 14 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв декілька рішень.

На три матчі дискваліфіковано футболіста тернопільської «Ниви» Олександра Семенюка за нецензурний жест на адресу глядачів під час поєдинку 16-го туру чемпіонату України першої ліги між командами «Буковина» Чернівці – «Нива» Тернопіль, що відбувся 8 листопада 2014 року.

За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми, під час матчу 15-го туру чемпіонату України з футболу другої ліги між командами «Макіїввугілля» Макіївка – «Реал-Фарма» Овідіополь, що відбувся  31 жовтня 2014 року, футболіста овідіопольського клубу Сергія Нестеренка відсторонено на два матчі.

Три поєдинки пропустить гравець донецького «Шахтаря-3» Юрій Глущук, вилучений за нецензурні та образливі висловлювання на адресу асистента арбітра під час матчу 16-го туру чемпіонату України з футболу першої ліги між командами «Реал-Фарма» Овідіополь – «Шахтар-3», що проходив 8 листопада 2014 року.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору