Новини ліги

Друга ліга, 16-й тур. "Оболонь-Бровар"- переможець осінньої частини чемпіонату

10:44, 12 листопада 2014

16-й тур чемпіонату України серед команд клубів другої ліги видався неповним, адже матч «Скала» - «Макіїввугілля» відбудеться навесні.

«Реал-Фарма» - «Шахтар-3» - 4:1

Відеоогляд матчу:

Команди розпочали гру дуже активно і вболівальникам, які зібралися на одеському стадіоні «Іван», сумувати не приходилося. У господарів міг відзначитися Колода, а у гостей реальну нагоду впустив Глущук. І все ж у середині тайму Малиш ударом головою замкнув подачу з кутового, вивівши свою команду вперед. За кілька хвилин Габелок з Глущуком розіграли цікаву комбінацію, але удар останнього прийшовся у голкіпера. Відігралися «гірники» також після розіграшу кутового, коли Сагуткін першим опинився на м’ячі і переправив його у сітку. На початку другої половини зустрічі господарі знову вийшли вперед. Допоміг їм в цьому воротар «Шахтаря-3», який вибив м’яч на Вдовиченка, а гравець «Реал-Фарми» цим подарунком скористався. Після цього обидві команди продовжили гостро атакувати, але м’яч вперто не хотів залітати у ворота. Втретє господарі відзначились після швидкої контратаки, яку завершив Фаюк. Останній гол у матчі забив у власні ворота гравець «Шахтаря-3» Акулінін.

«Кремінь» - «Крситал» - 2:0

Відеоогляд матчу:

У першому таймі господарі вирішили всі питання щодо переможця цього поєдинку. На початку зустрічі чудові шанси забити мали Ченбай та Черній, але вони цими нагодами не скористалися. А от під завісу тайму Ченбай вистрілив дуплетом. Обидва свої голи він забив головою. У другій половині поєдинку малюнок гри суттєво не змінився, проте вболівальники голів так і не дочекалися.

«Черкаський Дніпро» - «Оболонь-Бровар» - 1:1

У Черкасах зустрічалися лідеру чемпіонату. Початок матчу був за киянами. Артем Фаворов головою пробивав по воротам Мирного, але м’яч розминувся зі стійкою. Надалі команда Солдатова продовжувала навантажувати роботою захист господарів, але удари Корольчука і того ж Фаворова бажаного результату не принесли. У  черкаської команди можна лише згадати лише удар Кошки після пасу Бушмана. Протягом другого тайму обидві команди мали можливості для взяття воріт, але голів довелося чекати майже до кінця матчу. Спочатку Продан вдало замкнув передачу від Проневича і здавалося, що гості вже свого не віддадуть. Але господарі були іншої думки і на останніх хвилинах Довбик вирвав нічию для свого колективу. Завдяки такому результату київський клуб пішов на зимову перерву на першому місці у турнірній таблиці.

«Енергія» - «Арсенал-Київщина» - 2:1

Відео голів:

Після нищівної поразки в минулому турі від «Оболоні-Бровар» новокаховські футболісти будь-що хотіли реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Тому із самого початку матчу біля воріт білоцерківського клубу було гаряче. Комягін, отримавши м’яч у штрафному майданчику, майстерно розібрався із захисниками «канонірів» і влучно пробив повз голкіпера. До кінця першого тайму підопічні Окула мали ще кілька можливостей для взяття воріт, але рахунок так і не змінився. У другій половині зустрічі «Енергія» продовжила контролювати хід поєдинку і в середині тайму відзначилася вдруге. Леонід Щербина виявився найспритнішим у штрафному майданчику гостей і ударом головою відправив м’яч у сітку. «Арсенал-Київщина» до кінця гри зміг один гол відіграти, коли Швець з кількох метрів пробив точно в кут воріт господарів.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору