Новини ліги

Друга ліга, 15-й тур. Перша четвірка нарощує відрив

13:32, 6 листопада 2014

15-й тур у чемпіонаті України серед команд клубів другої ліги несподіванок не приніс. Четвірка лідерів синхронно здобула перемоги і ще більше відірвалась від інших у турнірних перегонах.

«Арсенал-Київщина» - «Кремінь» - 2:5

Відеоогляд матчу:

Гості вже в першій половині зустрічі зняли усі питання щодо переможця поєдинку. Спочатку Іванов замкнув подачу з кутового, потім в середині тайму Буличов забив майже гол-близнюк, а ще за кілька хвилин Іванов зробив дубль, влучно пробивши з меж штрафного майданчика. Майже перед перервою Борзенко перетворив у гол навіс зі штрафного і зробив рахунок занадто розгромним. У другому таймі «Кремінь» дещо збавив оберти, і господарі змогли провести кілька атак, які завершилися взяттям воріт. Ординський відзначився після дальнього удару, а Куба забив головою з воротарського майданчику. Між цими голами гості провели ще один м’яч, після того як Черній красиво перекинув м’яч через воротаря.

«Макіїввугілля» - «Реал-Фарма» - 0:5

Відеоогляд матчу:

І в цьому матчі гості не залишили команді господарів жодного шансу на бодай нічию. Малиш на самому початку гри розпочав розгром, вдало завершивши розіграш кутового. А Вдовиченко наприкінці тайму скористався передачею Бондаренка і забив другий гол. По перерві Расков, Нестеренко і Булганін ще тричі змушували голкіпера макіївців виймати м’яч із сітки власних воріт.

«Кристал» - «Скала» - 1:1

Відеоогляд матчу:

У Херсоні зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Перша половина матчу виявилася безгольовою, а от в другому таймі вболівальники змогли побачити забиті м’ячі. Першими відзначились господарі, коли Мартян ударом з лівої ноги поцілив у дальню стійку, від якої м’яч відлетів у захисника гостей, а потім перетнув лінію воріт. Стрийська команда незабаром відігралася після влучного удару Подоляка головою.

«Шахтар-3» - «Черкаський Дніпро» - 1:4

Відеоогляд матчу:

Один з фаворитів чемпіонату не мав проблем у грі з «Шахтарем-3». У першому таймі черкаська команда забила зусиллями Кошки та Батальського, хоча й пропустила після індивідуальних дій Іванова. В другій половині підопічні Столовицького ще збільшили свою перевагу завдяки ще одному м’ячу Батальського і автоголу Філіна.

«Оболонь-Бровар» - «Енергія» - 5:1

Київська команда володіла повною ігровою ініціативою протягом всього поєдинку. На початку зустрічі відзначився Продан, влучно пробивши в нижній кут воріт. А наприкінці першої половини Корольчук відзначився дублем.  Після перерви новокаховці один м’яч відіграли, але потім Продан також оформив дубль і ще один гол на свій рахунок записав Шваб.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору