Новини ліги

Друга ліга, 14-й тур. "Кремінь" вже в трійці

15:47, 30 жовтня 2014

Завершився 14-й тур чемпіонату України серед команд другої ліги. Через вибори народних депутатів до Верховної Ради України він розтягнувся аж на шість днів.

«Реал Фарма» - «Кристал» - 2:2

Відеоогляд матчу:

Головною «родзинкою» цього туру виявився поєдинок «Реал Фарма» - «Кристал». В середині першого тайму херсонці вийшли вперед завдяки голу Ковальчука, який замкнув подачу Цоя зі штрафного. На початку другої половини Мартян провів ще один гол у ворота господарів і, здавалося б, забезпечив своїй команді перемогу. Але овідіопольці мали на цей рахунок мали іншу думку. Зокрема Новицький, який двічі зміг розписатися у воротах гостей. Спочатку він поцілив точно в нижній кут зі штрафного, а потім наважився на дальній постріл, який влучив в самісіньку дев’ятку. Проте, херсонська команда мала змогу заробити три очки на виїзді, але Цой не реалізував пенальті на останній хвилині основного часу.

«Енергія» - «Кремінь» - 2:5

Відеоогляд матчу:

У Нову Каховку завітала третя команда чемпіонату. «Кремінь» втілив свою ігрову перевагу у голи лише в кінці першого тайму. Спочатку Іванов вправно виконав 11-метровий штрафний удар, а потім Черній замкнув навіс з правого флангу. У другому таймі гості забили ще три м’ячі у ворота суперника. Коваленко, після пасу з центра поля, майстерно обіграв опонента і, увійшовши у штрафний майданчик, не залишив шансів голкіперу. Потім Дугієнко вийшов сам-на-сам і зробив рахунок непристойним. Господарі відповіли чудовим голом від Щербини, який з кута штрафного закрутив м’яч під дальню стійку. Наприкінці  поєдинку Степанчук забив ще один гол, а за «Енергію» знову відзначився Щербина.

«Скала» - «Арсенал-Київщина» - 1:0

Відео голу:

Господарі вже на початку матчу залишились у меншості. Але це не завадило їм спочатку забити гол (відзначився Цюцюра), а потім вміло контролювати хід гри. Крім того, у другому таймі «Скала» мала ще кілька нагод для взяття воріт «канонірів», проте більше голів вболівальники так і побачили.

«Черкаський Дніпро» - «Макіїввугілля» - 3:0

Підопічні Ігоря Столовицького прагнули повернути собі першу сходинку у турнірній таблиці, тому відразу захопили ініціативу у матчі. Довбик і Захаревич намагалися влучити у ціль дальніми ударами, але голкіпер гостей був на місці. І все ж на останніх хвилинах першого тайму відзначився найкращий бомабардир чемпіонату Батальський. У другій половині зустрічі за господарів ще два голи забили Бушман і Тарасенко.

«Оболонь-Бровар» - «Шахтар-3» - 1:0

Кияни чергову перемогу, але вболівальникам на трибунах довелося похвилюватися. Весь матч підопічні Валерія Рудакова стримували атаки суперника, але за кілька хвилин до фінального свистка все-таки не вгледіли за Фаворовим, який записав черговий гол на свій рахунок.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору