Новини ліги

Перша ліга, 14-й тур. Чергові перемоги лідерів

13:17, 28 жовтня 2014

Матчі 14-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги несподіваних результатів не принесли. «Олександрія», після двох нічиїх поспіль, знову перемогла, а її найближчі переслідувачі також тріумфували у своїх поєдинках.

«Геліос» - «Сталь» Д – 1:2

Відео голів:

В гості до харків’ян завітала друга команда чемпіонату. Підопічні Володимира Мазяра першими створили небезпечний момент, але м’яч після удару Шутова пролетів повз ворота. Господарі не відсиджувались в обороні і мали чудову нагоду вийти вперед, проте Задоя своїм шансом не скористався. По перерві гості відзначились на самому початку тайму це Куліш скористався прострілом Котляра з правого флангу. Невдовзі «сонячні» відновили рівновагу завдяки голу Шавріна. Вирішальною стала четверта компенсована хвилина, коли арбітр призначив пенальті у ворота харківського клубу за гру рукою Луценка. Котляр виконав вирок бездоганно.

«Олександрія» - «Тернопіль» – 4:0

Відеоогляд матчу:

У центральному матчі туру лідер чемпіонських перегонів приймав на своєму полі третю на той момент команду першості. Господарі сповна скористалися відсутністю у тернополян кількох травмованих гравців основного складу. Підопічні Шарана мали шалену кількість для взяття воріт суперника, проте не вистачало якоїсь дещиці. А от у кінцівці першого тайму голи посипалися у ворота Русана, як з рогу достатку. Ломко, Старенький та Пономар тричі змусили голкіпера «Тернополя» діставати м’яч із сітки. У другому таймі олександрійці продовжили контролювати хід поєдинку і це відобразилось в ще одному голі Старенького.

«Гірник» - «Динамо-2» – 0:0

У Кривому разі зустрічалися команди, які перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Матч проходив під акомпанемент дощу і це не могло не відзначитись на грі. Кожен удар по воротах ніс у собі небезпеку для обох голкіперів, але в той вечір вони були на висоті. Завдяки більше небезпечним діям господарів трохи більше роботи було у Бущана, але і Зарубін частенько рятував свою команду. Як результат – нульова нічия, яка, втім, не розчарувала вболівальників.

«Сталь» А - «Полтава» – 1:2

Відео голів: 

З перших хвилин цього матчу алчевська команда захопила ініціативу. Були нагоди відзначитись у Локтіонова, Колінса, Тимофеєнка, але на останньому рубежі вдало діяв Кучинський. Полтавські футболісти відповіли дальнім пострілом Лісового. І все-таки господарі досягли свого, коли Масалов скористався передачею Локтіонова і вивів свою команду вперед. У другому таймі підопічні Іллі Близнюка змогли не тільки вирівняти становище, а й взагалі вирвати перемогу. Спочатку головою забив Зеленевич, а потім Фоміч невідпорно пробив по воротам.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Десна» – 1:0

Відео голу:

Охтирська команда після невдалого старту вже протягом 11 поєдинків поспіль не програє. На початку матчу підопічні Вадима Колесника створили кілька моментів, які могли закінчитися взяттям воріт суперника, але Сондей і Войцеховський свої нагоди змарнували. Чернігівчани відповіли двома невдалими штрафними у виконанні Картушова. У другому таймі «Нафтовик-Укрнафта» обертів не зменшив, постійно тримаючи в напрузі голкіпера суперників. Господарі все ж вдалось перемогти: Малиш забив з 11-метрової позначки наприкінці матчу.

«Суми» - «Буковина» – 2:0

В цьому матчі господарі з першої і до останньої хвилини володіли ініціативою і моменти біля воріт чернівецького клубу виникали доволі часто. Хоча лише два з них закінчилися голами. У першому таймі Котелюх забив головою після подачі з флангу від Лебеденка, а у другій половині зустрічі Сидоренко, щойно вийшовши на заміну, красивим ударом встановив остаточний рахунок.

«Нива» - «Зірка» – 0:2

Під керівництвом нового головного тренера Саміра Гасанова кіровоградська «Зірка» відразу ж перемогла. І зробила це у виїзній грі проти «Ниви», яка виграла два матчі поспіль. В середині першої половини команди обмінялися небезпечними ударами у виконанні Дурая і Г. Баранця. Забили ж кіровоградці після цікавої комбінації Бацула-Осадчій-Загальський. У другому таймі господарі повинні були зрівнювати рахунок, проте постріли того ж Дурая і Гудими воротар «Зірки» зміг парирувати. Вдруге гості забили після стрімкої багатоходівки, яку влучним ударом завершив Чичиков.

«Миколаїв» - «Гірник-Спорт» – 0:5

Відео голів:

Після звітного поєдинку комсомольська команда перемістилась на третю сходинку у турнірній таблиці. У Миколаєві підопічні Ігоря Жабченка забивали голи на будь-який смак. Спочатку Корольков зі штрафного поцілив у «дев’ятку», далі був сильний постріл від Александрова і вихід віч-на-віч Лозового. У другому таймі Андрієвський м’яко перекинув голкіпера після передачі з флангу, а Александров зробив дубль, спокійно перегравши Антоненка.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору