Новини ліги

Чергові рішення КДК ФФУ

14:57, 24 жовтня 2014

У п’ятницю, 24 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв декілька рішень. 

Зокрема, КДК розглянув справу про неявку чернівецької «Буковини» на матч 12-го туру чемпіонату першої ліги із харківським «Геліосом», який мав відбутись 11 жовтня 2014 року. «Буковині» зараховано технічну поразку, а до клубу застосовано фінансові санкції. У разі повторної неявки на майбутні календарні матчі команду буде виключено зі змагань (згідно ч. 5 ст. 49 Регламенту ПФЛ України).

Також було розглянуто звернення ПФЛ України (лист від 06.10.2014 р.) щодо порушення футбольними клубами «Буковина» Чернівці, «Гірник-Спорт» Комсомольськ, «Тернопіль» Тернопіль пункту 15 статті 28 Регламенту змагань ПФЛ («Клуби першої ліги зобов’язані організовувати прямі трансляції «домашніх» матчів чемпіонату у мережі Інтернет на офіційному сайті ПФЛ та/або сайтах партнерів, визначених Адміністрацією або маркетинговим партнером ПФЛ і затверджених Центральною Радою»). Клуби з Чернівців та Комсомольська оштрафовано на 1000 (одну тисячу) гривень, а «Тернополю» винесено попередження.

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору