Новини ліги

Друга ліга, 13-й тур. І знову гольова феєрія

10:25, 22 жовтня 2014

Команди другої ліги знову порадували своїх вболівальників результативною грою. Також, після 13-го туру змінився і лідер чемпіонату.

«Арсенал-Київщина» - «Реал-Фарма» - 1:2

Відеоогляд матчу:

В цьому матчі все вирішилося у першій третині поєдинку. Спочатку м’яч у власні ворота зрізав захисник «канонірів» Желюк. Господарі незабаром відігрались після красивого удару Федосова. А останній гол у матчі забив кращий бомбардир гостей Фаюк.  Ця перемога дозволила його клубу залишитись на третій сходинці турнірної таблиці.

«Макіїввугілля» - «Оболонь-Бровар» - 1:2

Підопічні Солдатова виграли свої останні шість матчів і зупинятися на цьому явно не хотіли. В першому таймі кияни виглядали потужніше за господарів поля і справедливо пішли на перерву, ведучи у рахунку – відзначився Артем Фаворов. Він же міг подвоїти перевагу своєї команди, але не забив пенальті в кінцівці першої половини. Після перерви макіївці відновили паритет після точного удару Кислого з пенальті.  В середині тайму Артем Фаворов зробив дубль, забивши гол прямим ударом зі штрафного. Рахунок міг би бути ще більшим, але футболіст «Оболоні-Бровар» Проневич не реалізував ще один одинадцятиметровий штрафний удар.

«Кремінь» - «Скала» - 3:1

Команда з Кременчука впевнено переграла гостей зі Стрия. «Кремінь» двічі забив на початку матчу зусиллями Борзенка та Степанчука. Після цих голів господарі дещо заспокоїлись і до перерви не створили якихось небезпечних моментів. У другому таймі «Скала» один м’яч відіграла після вдало виконаного Цюцюрою пенальті. А крапку у матчі поставив все той же Степанчук, забивши один з найкрасивіших голів цього сезону.

«Кристал» - «Черкаський Дніпро» - 1:1

Черкаська команда на правах фаворита виглядала більш гостріше, але захист херсонців діяв на «відмінно». На початку зустрічі Денис Фаворов не реалізував пенальті, який було призначено у ворота «Кристалу». Після перерви першими відзначились гості – Батальський виявився спритнішим за всіх у штрафному майданчику господарів. Але за кілька хвилин Баладим рівновагу відновив, замкнувши передачу з флангу.

«Шахтар-3» - «Енергія» - 3:2

«Гірники» нарешті виграли і зробили це з тим рахунком, з яким програли останні дві зустрічі. Гості забили першими зусиллями Комягіна. Донецька команда зрівняла рахунок завдяки голу Габелока. Героєм зустрічі став гравець «Енергії» Рафальский, який спочатку забив у власні ворота, а потім засмутив голкіпера господарів. Між цими голами ще був м’яч, забитий Білоногом.

 

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору