Новини ліги

Перша ліга, 13-й тур. Сенсація у Чернівцях

16:46, 20 жовтня 2014

У 13-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги не обійшлося без сенсаційного результату. Лідер пелотону зіграв внічию з останньою командою турнірної таблиці, таким чином втративши очки у другому матчі поспіль. Відрив від другого місця потихеньку скорочується, та й внизу ситуація змінюється з кожним туром.

«Динамо-2» - «Суми» - 2:1

Відео голів: 

Підопічні Олександра Хацкевича переважали свого суперника у всіх аспектах гри. Активність флангів призвела до моменту у Хобленка, але м’яч після його удару пролетів над поперечиною. І все-таки на перерву «динамівці» пішли з перевагою у два голи: відзначились Гемега і Савченко. Можна додати, що обидва взяття воріт не обійшлися без участі все того ж Хобленка. Сумчани на початку другого тайму один м’яч відіграли зусиллями Каськова. До кінця матчу кияни були ближчими до голу, аніж команд із Сум, проте рахунок так і не змінився.

«Гірник-Спорт» - «Нива» - 0:1

Відеоогляд матчу:

Комсомольці планували після цього поєдинку залишитись на другій сходинці, проте у «Ниви» також були свої турнірні завдання. Команда Ігоря Жабченка могла забивати вже на початку матчу, але Дячук і Андрієвський свої нагоди змарнували. А от тернополяни свій момент використали: Дурай підкараулив м’яч на дальній  штанзі і ударом головою відправив його у ворота господарів. У «Гірника-Спорт» ще були шанси, аби бодай зрівняти рахунок, але «Нива» вистояла після ударів Александрова та Приходного.

«Зірка» - «Гірник» - 2:2

Відео голів:

У Кіровограді місцева «Зірка» намагалася перервати свою невтішну серію без перемог і більшу частину поєдинку це їй вдавалося. Найактивніший у складі господарів Акименко оформив дубль і, здавалося, перемога нікуди не втече від підопічних Бузніка. Але криворізький клуб створив диво, у меншості забивши два м’ячі, тим самим врятувавши матч – відзначились Буряк і Сітало. До фінального свистка обидві команди мали ще кілька реальних нагод для взяття воріт, але рахунок не змінився.

«Буковина» - «Олександрія» - 1:1

Відеоогляд матчу:

Чернівецька команда, перебуваючи на останній сходинці турнірної таблиці, зустрічалась з «Олександрією», яка є одноосібним лідером чемпіонату. І на очах у своїх вболівальників «Буковина» дала бій підопічним Шарана. Більш того, господарі першими забили: Дем’янчук вдало замкнув подачу зі штрафного. У другому таймі олександрійці відігрались завдяки голу Пономаря. «Буковина» взагалі могла вирвати перемогу, але Головачук не влучив у ворота на останніх хвилинах поєдинку.

«Полтава» - «Миколаїв» - 3:3

Відеоогляд матчу:

У Полтаві зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. І обидві команди видали на-гора футбольний спектакль, забивши на двох півдюжини голів. Гості вийшли вперед вже на початку матчу після дальнього пострілу Піднебенного. Однак господарі в середині першого тайму рахунок зрівняли, коли відзначився Насібулін. Полтавці не зупинилися і невдовзі вже були попереду – Соломка не схибив після асисту все того ж Насібуліна. Але під за навіс першої половини матчу «Миколаїв» забив вдруге. Дубль на свій рахунок записав Піднебенной. У другому таймі гольова феєрія продовжилась. Спочатку Рогозинський вивів гостей вперед ударом головою, а наприкінці матчу Соломка з пенальті встановив остаточний рахунок.

«Сталь» Д – «Десна» - 1:0

Цей поєдинок розглядався, як центральний у турі, і він повністю виправдав сподівання. Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий господарями на початку гри. Куліш заробив штрафний, який вдало виконав Білий. Команди тримали в напрузі глядачів до останньої секунди зустрічі, але забитих мячів вболівальники більше не побачили.

«Сталь» А – «Нафтовик-Укрнафта» - 1:2

«Нафтовики» у матчі проти алчевців продовжили свою безпрограшну серію і вже 10 турів не знають гіркоти поразки. Команда з Охтирки відкрила рахунок в сердині першого тайму. Шестаков випередив свого опонента і замкнув простріл від Войцеховського. На цьому гості не зупинилися і створили ще кілька нагод для взяття воріт «Сталі». Одну з них і завершив Сондей, який відгукнувся на передачу Шестакова. Господарі спромоглися лише на гол престижу від Скарлоша.

«Тернопіль» - «Геліос» - 1:0

Відео голу: 

«Сонячна» команда вже вигравала у Тернополі, але то був матч проти «Ниви». «Тернопіль» перед цим туром перебував у трійці лідерів і, звичайно, не хотів це місце залишати. Отож, обидві команди були налаштовані лише на перемогу. Не дивлячись на серйозні проблеми зі складом, господарі все-таки змогли порадувати своїх вболівальників. Найкращий снайпер першості Семенець зумів виграти боротьбу у голкіпера гостей Сидоренка і забив єдиний гол у цьому матчі.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору