Новини ліги

Чергові рішення КДК ФФУ

15:21, 17 жовтня 2014

У п’ятницю, 17 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв декілька рішень.

За небезпечний напад на суперника із нанесенням травми під час матчу 11-го туру чемпіонату другої ліги між київським «Динамо-2» і харківським «Геліосом», гравця харківського клубу Сергія  Кравченка відсторонено на п’ять матчів.

Головний тренер херсонського «Кристалу» Сергій Шевцов внаслідок вилучення з меж технічної зони, а також за нецензурні вирази та агресивну поведінку по відношенню до бригади арбітрів після гри із донецьким «Шахтар-3» у матчі 11-го туру чемпіонату другої ліги пропустить три матчі. Крім того, на наставника херсонської команди накладено штраф у розмірі 1000 (одна тисяча) гривень.

Також КДК ФФУ розглянув звернення ПФЛ України (лист від 14.10.2014 р.) щодо несплати футбольними клубами «Нива» Тернопіль, «Суми» Суми та «Буковина» Чернівці частини заявкового внеску на участь у змаганнях ПФЛ сезону 2014/2015 років. Якщо протягом семи днів після отримання вищевказаними клубами цього рішення внески не будуть сплачені, на них автоматично буде накладено штраф у розмірі 5000 (п’ять тисяч) гривень.

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору