Новини ліги

Друга ліга, 12-й тур. Гра триває до фінального свистка

13:40, 14 жовтня 2014

12-й тур чемпіонату України серед команд другої ліги подарував вболівальникам гольову феєрію. В суботніх поєдинках взагалі все вирішилося в останні секунди.

«Реал-Фарма» - «Кремінь» - 2:2

Відео голів:

Господарі розпочали активніше і в середині першого тайму відзначився Фаюк. Футболісти з Кременчука відігрались на початку другого тайму. Іванов виграв верхову боротьбу у захисників і зрівняв рахунок. Він же вивів свою команду вперед, коли реалізував пенальті за фол на собі. Овідіопольці змогли врятувати нічию на останніх хвилинах завдяки точному удару Якименка.

«Шахтар-3» - «Макіїввугілля» - 2:3

Відео голів:

«Гірники» двічі в цьому матчі виходили вперед, але у підсумку перемогу святкували гості. На дубль футболіста донецької команди Глущука макіївці відповіли голом Кислого і дублем Кривого. Вирішальний м’яч було забито на 1-й компенсованій арбітром хвилині другого тайму.

«Оболонь-Бровар» - «Кристал» - 2:1

Київські «пивовари» після перемоги над херсонською командою на добу очолили турнірну таблицю другої ліги. В першому таймі господарі виглядали краще, але свої моменти не реалізували. А от у другій половині матчу підопічні Солдатова все-таки добилися свого. Спочатку Рустамов замкнув подачу з кутового від Бровченка. Херсонці відповіли точним ударом Цоя, але Гордійчук на 90+5-й хвилині приніс своїй команді перемогу.

«Енергія» - «Скала» - 2:1

Команда зі Стрия вийшла вперед на початку зустрічі – відзначився Балух. Новокаховці намагалися зрівняти рахунок в першому таймі, але це їм не вдалося. А от у другій половині «Енергія» додала у швидкості і це принесло свої результати. Інджибашвілі забив дальнім ударом в кут воріт, а Гарібян на останніх секундах матчу встановив остаточний рахунок. «Скала» програла вже четвертий матч поспіль.

«Черкаський Дніпро» - «Арсенал-Київщина» - 5:0

Черкаська команда всі питання стосовно переможця у цій зустрічі зняла ще у першому таймі – відзначились Бушман та двічі Довбик, який вийшов на заміну наприкінці першого тайму. У другій половині матчу Довбик оформив хет-трик і ще один м’яч на свій рахунок записав Захаревич. До речі, Артем Довбик є наймолодшим гравцем чемпіонату серед команд другої ліги. Так тримати!

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору