Новини ліги

Перша ліга, 12-й тур: у пошуках голу...

16:25, 13 жовтня 2014

12-й тур чемпіонату України серед команд першої ліги вийшов унікальним: по-перше, через невиїзд гостей не відбувся матч «Геліос» - «Буковина», а по-друге, в шести поєдинках було забито аж … 4 голи.

«Суми» - «Зірка» - 1:0

Відео голу:

У Сумах однойменний клуб приймав кіровоградську «Зірку. В першому таймі обидві команди мали небагато нагод відзначитись. У другій половині зустрічі швидкості дещо зросли і моменти почали з’являтись біля обох воріт. Проте Лебеденко та Богачов у господарів і Г. Баранець та Рудницький у гостей свої шанси змарнували. І все ж Лебеденко зміг таки записати своє прізвище на табло, коли на останній компенсованій арбітром хвилині влучно пробив у кут воріт із-за меж штрафного майданчика.

«Гірник» - «Гірник-Спорт» - 0:1

Відео голу:

В гості до криворізького «Гірника» комсомольський «Гірник-Спорт» прибув в якості одного з лідерів. Команда Жабченка розпочала поєдинок активніше, але ані Александров, ані Андрієвський у ворота не влучили. Господарі відповіли ударом Рябова в штангу і пострілом Іл’яшова вище воріт. У другому таймі свій момент нарешті використали комсомольці – забив Герасимець. А от криворіжці, як не старалися, але зрівняти рахунок так і не змогли.

«Нива» - «Полтава» - 0:1

Відео голу:

Підопічні Іллі Близнюка після серії невдалих матчів прагнули реабілітуватися в очах вболівальників, тому із самого початку поєдинку проти тернополян виглядали значно активнішими. Лісовий, Насібулін і Боровець повинні були відзначатись, проте фортуна раз-по-раз відверталась від них. Друга половина матчу була вже за господарями. Дурай та Семенюк пристрілювалися з різних позицій, але голкіпер полтавчан був на місці. Найкраща нагода була у того ж таки Семенюка, але Олександр не зміг переграти з 11-метрового штрафного удару Кучинського. І все ж «Полтава» змогла вирвати перемогу на останніх секундах зустрічі. Допоміг їй в цьому автогол Петрвіського.

«Миколаїв» - «Сталь» А – 1:0

В останніх двох поєдинках чемпіонату миколаївці зазнали поразок і це було достатньою мотивацією для них у поєдинку проти алчевців. На початку зустрічі команди обмінялися небезпечними моментами у виконанні Загинайлова та Лактіонова. Гравець господарів взагалі був найактивнішим на полі і саме він забив єдиний гол наприкінці першого тайму, відзначившись з пенальті.

«Десна» - «Тернопіль» - 0:0

Початок матчу видався занадто жвавим. Обидві команди активно використовували фланги, навіси з яких несли деяку небезпеку. Проте до реальних загроз справа не доходила. Лише під кінець тайму «Десна» мала нагоду, проте Фурта шансом не скористався. Друга половина гри була не такою активною і, як наслідок, - нульова нічия.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Сталь» Д – 0:0

Господарі перед цим матчем не програвали вже протягом восьми турів підряд. Після поєдинку проти дніпродзержинців ця серія продовжилась. В першому таймі чудові нагоди мали і ті, й інші, але Шестакову і Кулішу забракло майстерності, аби змінити цифри на табло. У другій половині гри команди не раз могли потішити власних вболівальників, проте голів забито не було.

Матч «Олександрія» - «Динамо-2» перенесено

Матч «Геліос» - «Буковина» не відбувся

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору