Новини ЗМІ

«Гірник-Спорт»: вболівальницька сім’я росте

11:07, 13 жовтня 2014

Комсомольський центр «Інваспорт» та організація «Не зламанi духом» урочисто посвячені у вболівальники клубу.

В перерві матчу 11-го туру «Гірник-Спорт» - «Суми» відбулося справжнє посвячення у вболівальники хлопців з філії полтавського регіонального центру «Інваспорт», а також вихованців Таміли Непомнящих з громадської організації інвалідів «Не зламанi духом». З рук президента «Гірника-Спорт» Петра Каплуна вихованці отримали футбольні м'ячі, шарфи та іншу атрибутику клубу. Разом з тим, футболісти клубу проявили ініціативу допомогти їм грошима, зібраними напередодні.

«Я працюю в центрі з лютого нинішнього року, і можу сказати, що ми відчуваємо підтримку клубу протягом всього цього часу. З першого дня знайомства з директором «Гірника-Спорт» Тетяною Каплун у нас налагодилися теплі дружні стосунки і ніколи ми не чули відмови в підтримці. Наскільки мені відомо, з Тамарою Олександрівною Холодною, яка очолювала центр до мене, «Гірник-Спорт» останніх кілька років тісно спілкувався і ми отримували дружню підтримку.

Отримавши запрошення на матч проти «Сум», ми ні хвилини не роздумували. Враховуючи погодні умови, ми запропонували поки старшим хлопцям піти на цю гру і вони з радістю погодилися. Чесно кажучи, нам дуже все сподобалося, особливо з урахуванням перемоги команди з Комсомольська. Плануємо і далі відвідувати матчі команди, яка стала для нас рідною і на наступній грі футболісти обов'язково отримають від нас відчутну підтримку. Тим більше, що хлопці були в захваті від гри, а також подарованої атрибутики. Наші вихованці вже питають, коли ми підемо на гру наступного разу. Граємо в Комсомольську з тернопільською «Нивою» 18 жовтня? Обов'язково будемо», - зазначила керівник комсомольського філії «Інваспорт»Тетяна Амельченя.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору