Новини ліги

Друга ліга, 11-й тур. Лідери тримають марку

16:03, 8 жовтня 2014

Відбулись поєдинки 11-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги. Лідери турніру синхронно перемогли, а внизу таблиці сталися зміни.

«Арсенал-Київщина» - «Оболонь-Бровар» - 0:1

У Білій Церкві місцевий «Арсенал-Київщина» приймав «Оболонь-Бровар» з Києва. Гості розпочали трохи активніше, мав нагоду відзначитись Коваленко. Господарі ж відповідали небезпечними фланговими атаками. Єдиний гол у матчі був забитий наприкінці першого тайму, коли Рустамов на дальній стійці ударом головою замкнув навіс Бровченка зі штрафного. У другому таймі «каноніри» могли зрівняти рахунок, але постріли Катрюка та Ординського бажаного результату не принесли.

«Скала» - «Реал-Фарма» - 0:2

Відео голів:

Початок матчу був за «Скалою», яка зусиллями Скакуна та Стасюка створила кілька небезпечних моментів. Гості контратакували, і перед перервою досягли свого: Якименко виявився найспритнішим у штрафному майданчику господарів і вивів свою команду вперед. У другому таймі підопічні Василя Малика намагались виправити ситуацію, але забили, натомість, овідіопольці – з пенальті відзначився Новицький.

«Кремінь» - «Черкаський Дніпро» - 0:2

Команди розпочали «з місця в кар’єр». Степанчук у «Кременя», а Бушман у черкащан мали чудові нагоди для взяття воріт, але на висоті були голкіпери. Гості відзначились в середині першого тайму, коли Батальський влучно пробив в кут воріт суперника. Господарі були близькі до голу, але удари Вовкодава та Іванова були неточними. Підопічні ж Ігоря Столовицького свій ще один шанс використали. Фаворов відгукнувся на передачу від Захаревича і ударом головою забив другий м’яч.

«Кристал» - «Шахтар-3» - 3:2

Цей матч команди провели немов на гойдалці. Херсонці відкрили лік забитим голам завдяки удару Ковальчука. Гості відповіли точним пострілом від Ленського. На початку другої половини Риженко знову вивів господарів вперед, але Глущук зміг зрівняти рахунок. І все-таки, на останніх секундах матчу, господарі вирвали перемогу: Барладим майстерно використав свій шанс.

«Макіїввугілля» - «Енергія» - 3:1

Поєдинок між двома аутсайдерами закривав програму туру. Новокаховці першими забили – це зробив Інджибашвілі. Господарі преобразилися у другому таймі і зусиллями Морева, Онищенка та Рафальського впевнено переграли суперника та обійшли його в турнірній таблиці.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору