Новини ліги

Перша ліга, 11-й тур. Все коли-небудь закінчується...

12:25, 8 жовтня 2014

11-й тур чемпіонату України серед команд першої ліги приніс кілька цікавих результатів, але про все по порядку.

«Динамо-2» - «Геліос» - 4:0

Відео голів:

Розпочався тур матчем у Києві. «Динамо-2» приймало на стадіоні ім. Валерія Лобановського одного з лідерів – харківський «Геліос». Кияни останні три матчі не знали смаку перемог, тому із самого початку цього поєдинку пішли в атаку, почавши створювати небезпечні моменти біля воріт Рябого. Хобленко та Гемега свої шанси не використали, а от Яремчук не схибив – його удар метрів з вісімнадцяти прийшовся точно в кут воріт «Геліоса». Підопічні Олександра Хацкевича продовжили контролювати хід гри і в кінці першого тайму красень-гол забив Цибульник.  У другій половині харків’яни, завдяки найактивнішому у своєму складі Швидкому, а також Кравченку та Сікорському, мали кілька нагод, аби вирівняти становище, проте забити так і не змогли. Натомість господарі ще двічі засмутили «Геліос». Спочатку Гемега, вийшовши віч-на-віч із голкіпером, забив третій гол, а на останній компенсованій хвилині другого тайму Хльобас поставив крапку в цьому матчі.

«Буковина» - «Десна» - 0:2

У Чернівцях святкували День міста і вболівальники сподівались, що «Буковина» зробить їм подарунок і заробить, нарешті, перші очки в нинішньому чемпіонаті. Але проти цього були футболісти чернігівської «Десни». У першому таймі м’яч на свій рахунок записав Чуланов, а в другій половині ще один гол забив Фурта. Підопічні Олександра Рябоконя після цієї перемоги посідають четверте місце і в наступному турі можуть піднятись ще вище.

«Сталь» А - «Нива» - 1:2

Відео голів:

Тернопільська «Нива» здобули першу в своїй історії виїзну перемогу над алчевською «Сталлю». Але слід зазначити, що матч проходив у Карлівці Полтавської області. Господарі забили першими – відзначився Скарлош. Проте тернополяни зрівняли рахунок наприкінці першої половини, коли на передачу з флангу відгукнувся Сворак. У другому таймі підопічні Богдана Самардака втілили свою перевагу в ще один гол, коли Озарків у дотик переправив м’яч у сітку.

«Полтава» - «Гірник» - 1:2

Перемогу на виїзді здобув і криворізький «Гірник». Команда Геннадія Приходька зустрічалася із «Полтавою» і в першому таймі господарі володіли деякою ініціативою. Але не дивлячись на це «Гірник» зміг забити. Нудний, скориставшись помилкою захисників, віддав передачу на Гвоздевича і той свій шанс використав. На початку другої половини той-таки Нудний забив з пенальті. «Полтава» відіграла один гол наприкінці матчу – відзначився Ковталюк.

«Гірник-Спорт» - «Суми» - 3:0

Відео голів:

«Гірник-Спорт» у Комсомольську розібрався із «Сумами». Перший тайм закінчився нульовою нічиєю, хоча господарі мали два вигідні моменти для взяття воріт суперника. А от у другій половині все стало на свої місця. Спочатку Лозовий опинився один перед воротами і з кута воротарського майданчика пробив повз голкіпера. А потім Герасимець, після виходу сам-на-сам, та Андрієвський, зі штрафного, довели рахунок до розгромного.

«Зірка» - «Олександрія» - 0:0

«Зірка» та «Олександрія» зустрічалися в рамках дербі Кіровоградщини. Гості перед цим матчем виграли всі свої поєдинки в рамках цього чемпіонату і мали сподівання продовжити цю серію. Господарі ж до поєдинку перебували на неприйнятній для себе 13-й позиції. Обидві команди хотіли перемогти і подарували глядачам футбольний спектакль. Шкода тільки, що матч вийшов безгольовим, хоча і ті, й інші мали чудові нагоди для взяття воріт.

«Тернопіль» - «Сталь» Д - 2:1

Відео голів:

У Тернополі однойменний клуб приймав дніпродзержинську «Сталь». Ці команди ведуть боротьбу за призові місця, тому матч вийшов дуже цікавим. Першими відзначилися «сталевари» - після подачі з кутового відзначився Куліш. Господарі відповіли під завісу першого тайму, коли Мединський замкнув передачу з флангу. Перемогу ж тернополянам приніс точний удар Полянчука. Після цієї перемоги обидві команди мають однакову кількість очок, але за кращими показниками другу сходинку посідає «Сталь».

«Миколаїв» - «Нафтовик-Укрнафта» - 1:2

«Нафтовик-Укрнафта» в гостях переграв «Миколаїв». Все вирішилося у другому таймі. Рогозинський вивів господарів вперед, але втримати перевагу їм не вдалося. Охтирська команда прагнула вирівняти становище і це їм вдалося. Навіть більше, удари Пасіча і Радіонова принесли перемогу команді Вадима Колесника.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору