Новини ліги

Вітання з нагоди 65-річного ювілею Григорія Суркіса!

11:10, 4 вересня 2014

Шановний Григорію Михайловичу!

Прийміть від Професіональної футбольної ліги України найщиріші вітання з нагоди Вашого 65-річного ювілею!

Ваше життя нерозривно пов’язане з українським футболом. Під Вашим безпосереднім керівництвом «спорт № 1» в Україні став на магістральний шлях невпинного розвитку, вершиною якого стало бездоганне проведення футбольного свята Євро-2012.

Відрадно бачити, що нині Ви не спиняєте темпів і продовжуєте підйом кар’єрними сходами європейського футболу. До чергової вершини залишилося кілька кроків. При цьому Вашої енергії вистачає і на допомогу в розв’язанні найважчих проблем вітчизняної Гри мільйонів.

Останній рік видався нелегким і для Вас, і для України, і для нашого футболу. Попереду – важкі випробування українського «спорту № 1» на міцність та цілісність. Впевнені, що Ви зробите все можливе, щоб захистити нашу країну і наш футбол, відстояти наші інтереси в Європі, адже Ваше слово зазвичай не розходиться з ділом.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, постійної підтримки з боку родини, друзів та колег, реалізації своїх найсміливіших планів, відмінного настрою й оптимізму! 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору