Новини ліги

Відбулася позачергова Конференція ПФЛ

17:14, 28 серпня 2014

27 серпня 2014 року відбулася позачергова Конференція ПФЛ, на якій затверджено нову редакцію Статуту ліги. Ці зміни покликані оптимізувати процеси управління організацією, про що йшлося під час Звітно-виборної Конференції ПФЛ 27.06.2014 року. Одним із найважливіших рішень стала ліквідація Центральної Ради, Рад першої та другої ліг. Повноваження цих органів перейшли до Ради ліг, до складу якої входитимуть всі клуби ПФЛ. Ці зміни відбулися на прохання самих клубів, які прагнули бути в більшій мірі залученими у процес управління об’єднанням та мати при цьому рівні можливості.

Крім цього, в новій редакції Статуту ПФЛ ліквідовано посади віце-президентів, які були членами Центральної Ради та мали право голосу під час проведення Конференцій ПФЛ. Не матиме права голосу на Конференціях і президент. Внаслідок цього право приймати найважливіші управлінські рішення закріплено виключно за клубами.

Згідно з новою редакцією Статуту ліквідовано посаду виконавчого директора. А замість ревізійної комісії перевіряти бюджетні витрати буде незалежна аудиторська компанія, яка також аналізуватиме всю фінансову діяльність ПФЛ. Кандидатури аудиторських компаній на розгляд та затвердження Радою ліг винесе адміністрація ПФЛ до 31.12.2014 року.

Радниками президента ПФЛ призначено Віктора Пожечевського та Миколу Кмітя, які відповідатимуть за спортивні та економічні питання відповідно. Також прийнято рішення відносно клубів, які мають заборгованість за заявковими внесками. Всі вони отримали строк до 15 вересня 2014 року включно. Якщо у цей термін борги не будуть погашені, то відповідні матеріали надійдуть до КДК ФФУ, де буде розглянуто питання щодо застосування до таких клубів дисциплінарних санкцій у вигляді зняття турнірних очок.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору