Новини ЗМІ

Матч втрачених моментів

13:30, 4 серпня 2014

Кіровоградська «Зірка» в домашньому матчі другого туру першої ліги зіграла внічию з ФК «Полтава».

Початку матчу передувало відкриття футбольного сезону в Кіровограді, на яке завітали заступник голови комісії з інспектування стадіонів Федерації футболу України Борис Воскресенський, заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віта Атаманчук, виконуючий обов’язки голови Кіровоградської організації Федерації футболу України Віктор Безсмертний та президент ПФЛ Сергій Макаров.

З перших хвилин матчу кіровоградська «Зірка» намагалася турбувати голкіпера полтавчан Максима Кучинського, який, до речі, в сезоні 2008/2009 років виступав у складі «Зірки» (провів 11 офіційних матчів). Кіровоградцям вдалося на 12-ій хвилині зустрічі повести у рахунку: після розіграшу штрафного Максим Кучинський парирував удар і першим на добиванні був Олексій Чичиков – 1:0. А через 5 хвилин новобранець «Зірки» Антон Крамар виходив сам на сам з голкіпером суперника, але не зумів його переграти. 
Розплата за нереалізовані моменти кіровоградською командою прийшла на тридцятій хвилині зустрічі: гості на фланзі «заробили» штрафний удар: на шляху удару Вячеслава Турчанова постав Ігор Фомич, який за метр від голкіпера в один дотик переправив «круглого» у ворота «Зірки», змінивши траєкторію польоту м’яча. 


Пропустивши м’яч, господарі великими силами пішли вперед і могли не раз відзначатися. Але от не щастило з реалізацією. Ігор Загальський мав два моменти, в першому епізоді не влучив у створ воріт, в іншому – його удар парирував голкіпер «Полтави». Після помилки на виході голкіпера гостей півзахисник «Зірки» Григорій Баранець з 25 метрів закручував у дальню дев’ятку – м’яч пролетів в кількох сантиметрах від воріт. У компенсовані хвилини першого тайму мали свій момент і полтавчани: З передачі Владислава Насібуліна пробивав Максим Зеленевич – кінчиками пальців Дмитро Козаченко перевів м’яч на кутовий. 
Другий тайм матчу пройшов в тому ж ритмі, що і перший. Гра переважно відбувалася на половині поля полтавчан, а забити м’яч не вдавалося. Добре увійшов у гру Дмитро Осадчий: виконував небезпечні простріли, «розриваючи» оборону суперника на правому фланзі. Стовідсотковий момент мали господарі в середині тайму: серія ударів від Мостового, Рудницького та Бориса Баранця з меж штрафного майданчику – безрезультатно. На 77-ій хвилині матчу голкіпер гостей парирував потужний удар Дмитра Осадчого, який своїм виходом на поле додав швидкості атакам «Зірки». У компенсовані хвилини матчу Віталій Сокуренко мав приносити «Зірці» заслужену перемогу, але не влучив у пусті ворота Максима Кучинського. Матч завершився внічию 1:1.
У наступному турі, 10 серпня, кіровоградська «Зірка» в Комсомольську (Полтавська область) буде протистояти команді «Гірник-Спорт», яку, до речі, очолює екс-наставник «Зірки» Ігор Жабченко (нагадаємо, що був головним тренером «Зірки» в 2008-2010 і 2011 роках).

 «Зірка» (Кіровоград) - ФК «Полтава» (Полтава) -1:1 (1:1).

2 серпня 2014 року (субота). Початок матчу о 18.00. Кіровоград. «Зірка». Перша ліга. 2-й тур. 3410 глядачів. +34 С.
Арбітр: Кривоносов Микола (Київ).
Асистенти арбітра: Полянін Олексій (Сімферополь), Малокостов Вячеслав (Севастополь).
Четвертий арбітр: Копієвський Віктор (Кіровоград).
Спостерігач арбітражу: Шмигельський Орест (Львів)
«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро, 4. Мостовий Андрій, 5. Бочкур Роман – к/к (15. Черемісін Олексій, 75), 8. Родіна Вадим, 13. Сокуренко Віталій, 16. Баранець Борис, 20. Фатєєв Дмитро, 21. Загальський Ігор (11. Бацула Андрій, 57), 22. Баранець Григорій (7. Рудницький Іван, 67), 23. Крамар Антон (66. Осадчий Дмитро, 57), 77. Чичиков Олексій.
Запасні: 33. Поштаренко Павло, 17. Кривошей Єгор, 24. Тітов Дмитро. 
Головний тренер: Бузнік Анатолій.
«Полтава»: 12. Кучинський Максим, 4. Бутенін Артем, 5. Лісовий Максим (7. Боровець Максим, 72), 11. Зеленевич Максим (9. Семчук Вадим, 90+5), 22. Коваленко Євгеній, 23. Фомич Ігор, 24. Зозуля Олексій (10. Манджгаладзе Гіулі, 80), 28. Турчанов Вячеслав, 49. Бондаренко Тарас, 78. Соломка Юрій (8. Шевчук Антон, 69), 89. Насібулін Владислав.
Запасні: 13. Кулініч Артем, 6. Парамонов Вадим.
Головний тренер: Близнюк Ілля
Голи: 1:0 – Чичиков Олексій (12), 1:1 – Фомич Ігор (30).
Попередження: Насібулін Владислав (3), Зозуля Олексій (69), Лісовий Максим (70), Турчанов Вячеслав (73), Рудницький Іван (78), Кучинський Максим (90+6).

fczirka.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору