Новини ЗМІ

ФК "Славутич": Відверта розмова

09:05, 1 липня 2014

У понеділок, 30 червня, після закінчення ранкового тренування команди «Славутич», генеральний директор клубу Володимир Лашкул зустрівся з гравцями, тренерами та співробітниками клубу. У зборах взяв участь голова Федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій.

Між учасниками зустрічі відбулася відверта чоловіча розмова. Володимир Лашкул акцентував увагу усіх присутніх на якісній підготовці команди до нового сезону і щоб не сталося  тієї ситуації, свідками якої ми стали за підсумками чемпіонату 2013/14 років, коли команда не виконала головного завдання. Було зазначено, що хоч і було продано 5 000 абонементів на домашні матчі «Славутича» у чемпіонаті України, але кількість вболівальників на іграх була меншою.

Генеральний директор ФК «Славутич» риторично запитав у футболістів – чи залишати гасло «Черкаська команда-гордість козацького краю» і на наступний спортивний сезон. Гравці команди майже в один голос запевнили, що постараються на футбольному полі не підвести клуб і своїх вболівальників.

Головний тренер команди «Славутич» Юрій Бакалов зі свого боку повідомив, що переглянутий підхід до тренувального процесу та формування складу команди з метою не повторення попередніх помилок.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору