Новини ЗМІ

С.Старенький "Ще не все втрачено"

07:11, 3 червня 2014

За підсумками 23-го чемпіонату  України з футболу "Фавбет Ліга 1", кращим бомбардиром нашої команди став Сергій Старенький, який із задоволенням поспілкувався  з прес - службою ПФК "Олександрія".

 - Сергію, звичайно, першим питання  про  чутки навколо клубу з приводу  відмови "Олександрії" виступати в Прем'єр - лізі. Що можеш сказати?

  - Тренерський штаб і керівництво клубу на початку чемпіонату поставили завдання  - перемагати в кожному матчі. Ми, гравці, намагались виконати задачу максимально. Звичайно, протягом 30-ти турів будуть траплятись негаразди, і зараз, коли відомий результат, нам на душі трохи неприємно, але ми все самі розуміємо.

 - Що сказав президент клубу?

 - Після матчу  з МФК "Миколаїв" було нагородження, де до нас звертались президент клубу Сергій Кузьменко та президент ПФЛ  - Мілетій Бальчос. Сергій Анатолійович подякував нам за ту роботу, що ми виконали і сказав, що в наспупному році сподівається на золоті медалі. Також додав, що зараз в країні неспокійне становище і до всього цього є деякі невизначенності в самій Прем'єр-лізі.

 - Які саме невизначенності?

 - Про них нам розповів Мілетій Бальчос. За його словами, на даний момент  ФФУ верішує оптимальну кількість команд на наступний сезон. Їх може бути як 16, так і 14 або взагалі - 12. 

 - На твою думку, чим  все завершиться?

- Не знаю. Хай вирішують високопосадовці. Але нам сказали, що ще не все втрачено. Будемо  чекати. Всьому свій час.

 - Команду відпустили у відпустку?

 - Так, команда вже відпочиває до 25 червня. Будемо набиратись сил.

 - Як оціниш свій виступ в цьому сезоні?

 - Прикро, що не вистачило тьох голів, щоб стати кращим бомбардиром. Проте, в наспупному чемпіонаті буде завдання покращити свій бомбардирський рахунок.

 - Вже маєш який план як це зробити?

 - В мене є талісман - моя теща Алла Юрієвна, яка мене підтримує. Коли вона приїздить на наші матчі - я забиваю   і команда отримує перемогу, тому, мабуть,  для неї наступний сезон буде нелегким. Буду прохати, щоб їздила на всі матчі. Такий в мене план (посміхається)

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору