Новини ЗМІ

“Зміна” в гостях у “пивоварів”

07:09, 1 червня 2014

Напередодні святкування дня Захисту Дітей, 29 травня 2014 до “пивоварів” на “Оболонь-Арену” завітали вихованці дитячо-юнацької футбольної школи “Зміна”.

Для юних футболістів було проведено екскурсію стадіоном. Хлопці побачили клубні конференц-зал, поле та роздягальні, а також провели на полі справжнє тренування з гравцями ФК “Оболонь-Бровар” Артемом Корольчуком, Давітом Іашвілі, Олександром Мусієнко та Дмитром Проневичем.

Спочатку, футболісти провели розминку для дітей, а потім кожен гравець взяв собі хлопців, відповідаючих його позиції на полі, та провів невеличке тренування. Так, з молодими воротарями позаймався Олександр Мусієнко, з захисниками – Давіт Іашвілі, з півзахисниками – Дмитро Проневич, а з форвардами – Артем Корольчук.

Після проведеного тренування футболісти “біло-зелених” зіграли товариський матч з юними футболістами. 60 майбутніх майстрів проти 4-х професійних виконавців зійшлися у запеклому двобої на смарагдовому газоні “Оболонь-Арени”. Поєдинок вийшов надзвичайно цікавим і драматичним. Напевно вперше у кар’єрі Олександра Мусієнка його ворота атакували відразу 60 голодних до голу футболістів:)У підсумку, голкіпер “Оболоні-Бровара” не витримав потужного натиску і двічі капітулював перед шаленими гостями у зелених футболках. 2-1 – вольова перемога “Зміни” – свято футболу вдалося! Після матчу “пивовари” впучили подарунки переможцям, а ті, в свою чергу, пообіцяли відчайдушно працювати та вирости у справжніх монстрів європейського футболу!

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору