Новини ЗМІ

«Енергія» Нова Каховка – «Славутич» Черкаси 0:3 (0:0)

09:43, 29 травня 2014

Перенесений матч 29 туру. м.Нова Каховка. Стадіон «Енергія». 500 глядачів. +32. Поле – 3.Початок о 17 год.

Арбітри: Є.Яковлев (м.Київ), Р.Соботюк, В.Дорошенко (обидва – м.Житомир).

Спостерігач арбітражу: О.Шост (м.Луганськ).

 

«Енергія» НК: Д.Зелінський, Л.Щербина, Ю.Кравчук, В.Шешеня, В.Горбачов, О.Феденков (Д.Риженко, 64), С.Цибульський (М.Мостіпан, 81), М.Логвиненко, Є.Стецюк, Ю.Комягін, І.Сомов. Запас: І.Остапенко, Є.Соколан. Тренер: Ю.Окул.

«Славутич»: А.Лєнчінков, О.Обревко, Д.Фаворов, О.Тарасенко, В.Шопін, В.Гонщик (Р.Худченко, 72), Д.Кошелюк, О.Фабунмі (О.Синьогуб, 76), Ю.Бушман (Р.Мироненко, 60), О.Лобов (С.Чеботарьов, 50), Р.Дацюк (Є.Ушаков, 68). Запас: В.Мирний, О.Музика. Тренер: Ю.Бакалов.

 

Голи: О.Тарасенко (47 пен., 84), С.Чеботарьов (52).

Попередження: С.Чеботарьов (85).

 

Аутсайдер друголігового турніру «Енергія» з Нової Каховки не зміг гідно протистояти команді з Черкас. Провівши весь звітний поєдинок у постійних атаках на ворота опонента, «Славутич» здобув заслужену перемогу з великим рахунком.

Попри значну ігрову та територіальну перевагу, славутчани значний відрізок ігрового часу першого тайму не мали нагоди організувати по-справжньому гольовий момент біля воріт господарів поля. На 29-ій хвилині після верхового навісу Юрій Бушман замикав дальню стійку – на удар в упор головою на лінії воріт зреагував Дмитро Зелінський. Удруге свою відмінну реакцію голкіперу новокаховців довелося продемонструвати під час дальнього прицільного удару Володимира Шопіна. «Енергія» огризнулася пострілом Євгена Стецюка з 20-ти метрів.

Рахунок у матчі приїжджа команда відкрила відразу після перерви. Леонід Щербина зіграв рукою у власному карному майданчику, а Олег Тарасенко чітко реалізував пенальті. В одній з наступних атак Юрій Бушман ударом головою цілив у нижній кут. На 52-ій хвилині Сергій Чеботарьов більярдним ударом зі стандарту в обвід стінки увігнав шкіряну кулю впритирку зі стійкою воріт – 0:2.

Незважаючи на переможний рахунок, черкащани продовжували тиснути на ворота суперника. Загрозу містили удари Вадима Гонщика та Олавале Фабунмі з дальньої дистанції. Чеботарьов, обікравши захисника, викотив м'яча на Худченка, але Роман із двох метрів примудрився не влучити в порожні ворота. Не реалізував вихід сам на сам з кута карного майданчика і Євген Ушаков – голкіпер на удар зреагував ногою. На 84-ій хвилині затяжний розіграш кутового завершився влучним пострілом Олега Тарасенка – 0:3!

В одній із нечисленних контратак господарів поля з підступним «парашутом» Юрія Комягіна справився голкіпер славутчан Андрій Лєнчінков.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору