Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Буковина" 2:0

09:06, 24 травня 2014

Гра розпочалася в’яло, гравці «Нафтовика» просто катали м’яча по полю роблячи точні передачі назад. Небезпечний момент виник на 5-й хвилині: Геннадій Пасіч, з флангу, зробив гарний навіс в штрафний майданчик де знаходились партнери по команді, але воротар в стрибку забрав м’яча. Далі до середини першої половини зустрічі гра проходила у спокійному темпі. Час від часу гості перехоплювали м’яча і за прикладом «нафтовиків» робили точні передачі назад.

Тільки з 23-ї хвилини зустрічі гра загострилася з ініціативи господарів поля, можливо до цього охтирчани своїми діями хотіли приспати пильність опонента. Перший справжній гольовий момент втратив Павелько, переправивши подачу з кутового прямо в воротаря, гра на добивання також не принесла результату, Бахтіяров зумів перекинути м’яч через перекладину. За хвилину Євген Пасіч зробив гарний прохід, але біля самих воріт був знешкоджений захисником гостей і удар вийшов неточним. На 35-й хвилині Васільєв міг відкрити рахунок, але йому не вистачило кількох сантиметрів щоб загнати круглого у сітку воріт. 39-а хвилина Дмитро Башлай виходить один на один з воротарем і обігравши його закочує м’яч в пусті ворота.45-а хвилина  подача кутового «Нафтовиками» - добрий шанс збільшити рахунок був у Леоніда Бояринцева, але його удар був за сильним і м’яч пройшов вище воріт.

Другий тайм розпочався більш активніше господарі проводили стрімкі атаки воріт суперника, але захист гостей діяв надійно і до гострих моментів гра не доходила. На 53-й хвилині Вечтомов зробив гарний навіс в штрафний майданчик гостей, де знаходився Радіонов, Євген пробив головою по воротах, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Та все ж таки Радіонову вдалося добитись свого у цьому матчі, отримавши передачу від Башлая, Євген з гострого кута, будучи затисненим двома захисниками буковинців, пробив у дальній кут воріт і подвоїв рахунок у матчі. Після забитого другого голу «Нафтовики» не стали в оборону, а трохи збавивши агресію продовжували атакувати, звичайно ці послаблені атаки до гострих моментів не приводили. Гості старалися діяти на контратаках, але усі їх спроби розбивались об захист господарів. Небезпечний момент біля воріт суперника «Нафтовики» створили в самому кінці матчу в компенсованих арбітром хвилинах. Євген Пасіч зробив передачу на Башлая, Дмитро сильно пробив по воротах, але м’яч пройшов вище воріт. Так «Нафтовик» впевненою перемогою закінчив останній домашній матч 23-го чемпіонату.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «БУКОВИНА» (Чернівці) – 2:0 (1:0)
22 травня 2014р. 17.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  7000 глядачів, температура +31.
Судді: Дмитро Кононов (Донецьк), Олексій Целовальник (Донецьк), Сергій Толмачов (Маріуполь).
Резервний арбітр: Артем Сорокін(Суми).
Делегат ФФУ: Ігор Романович Покідько (Полтава).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук-к, Васільєв(Циколія 42), Бояринцев, Зайчук, Світличний(Вечтомов 46), Башлай, Антонюк, Павелько(Зозуля 75), Г.Пасіч, Є.Пасіч, Левига(Радіонов 46). Запасні: Шведченко, Вайда, Саванчук. Головний тренер: Вадим Колесник. 
«БУКОВИНА»: Бахтіяров, Жовтюк, Лисюк, Темерівський-к, Ільїн(Кудрявцев 80), Пислар(Гущин 62), Пантя, Блажко(Сивка 60), Найко, М.Косован(Немтінов 54), Палагнюк. Запасні: Гнатиш, Маковійчук, Степанков. Головний тренер: Юрій Гій.
Голи:Башлай(39), Радіонов(60).
Попередження:Вечтомов(70) – Пантя(44), Гущин(65).
ФК "Нафтовик-Укрнафта"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору