Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": Гостьова нічия в домашніх стінах

09:04, 24 травня 2014

«Зірка» (Кіровоград) – ПФК «Олександрія» 1:1 (0:0)
22.05.2014, 19-00, КСК «Ніка», 3400 глядачів, +29, поле - 5
Арбітр – Андрій Яблонський (Тернопіль)
Асистенти арбітра – Ростислав Якимик (Львів), Борис Трач (Тернопіль)
Резервний – Віктор Копієвський (Кіровоград)
Інспектор  ФФУ– Євген Котенко (Суми)
 
«Зірка»: Козаченко, Мостовий (Кочура, 59), Бочкур – к/к, Родіна, Сокуренко, Фатєєв, Загальський (Б.Баранець, 61), Г.Баранець (Рожок, 90), Чередніченко, Осадчий (Галенко, 87), Чичиков.
Запасні: Поштаренко, Степанов, Тітов.
Гол.тренер – Анатолій Бузнік

«Олександрія»: Зарубін (Рудик, 75), Сухоцький, Іващенко, Запорожан – к/к, Грицук (Чорній, 75), Шендрік, Старенький, Бідловський (Кіча, 69), Микицей, Банада (Коломоєць, 87), Басов.
Запасні: Голенков, Імереков, Озарків.
Гол.тренер – Володимир Шаран

Попередження: Бочкур (13), Б.Баранець (85), Г.Баранець (85)
Вилучення: С.Рожок (90+1), Б.Баранець (90+3)
Голи: О.Чичиков (85) – А.Чорній (90+6)


За день до матчу, команди провели передматчеві тренування – ПФК «Олександрія» о 12-00 на КСК «Олімп», а кіровоградці о 18-00 на «Ніка+». Судячи з того, що тренування проходило досить інтенсивно і в складах обох команд ми побачили всіх основних виконавців, то можна сказати, що в головних тренерів не було проблем з підбором основного складу. В день матчу о 17-00 відбулася сумісна хода фанатів ПФК «Олександрії» та кіровоградської «Зірки», майже через все місто до стадіону.

Сама ж гра розпочалася без розвідки. Перша 10-хвилинка була за олександрійцями, хоча як відомо, в цьому матчі вони  стали номінальними гостями. Особливою активністю наші земляки відзначалися на правому фланзі своєї атаки, де достатньо активним виглядав кращий бомбардир нашої команди С.Старенький. Саме він після розіграшу кутового та сумбурної боротьби в штрафному майданчику «Зірки», завдав підступного удару по воротах Д.Козаченка, але м’яч пролетів над поперечиною. Відразу ж перспективну атаку своєї команди не зміг завершити В.Грицук, який пішовши в обіграш декількох захисників, в кінці-кінців втратив м’яч. Кіровоградці ж відповідали рідкими контратаками, які носили епізодичний характер і не завдавали серйозних загроз воротам Р.Зарубіна. Десь з середини першого тайму С.Старенький перебазувався на лівий фланг атаки, де своїми швидкісними проходами не раз «шматував» оборону кіровоградців. Не зважаючи на спеку, суперники діяли на високих швидкостях. На 43-й хвилині реальну можливість відкрити рахунок матчу мав О.Іващенко, який опинився в зручній позиції, отримавши ідеальний пас від В.Бідловського, але пробив занадто легко і Д.Козаченко забрав м’яч до рук. В цілому, в першому таймі ігровою та територіальною перевагою володіли олександрійці. Вони швидше рухалися, майстерніше комбінували, більше завдавали ударів по воротах суперника. Єдине, що в завершальних стадіях атаки підопічним В.Шарана не вистачало майстерності та фарту.

 Початок другого тайму ознаменувався більш спокійними діями гравців обох команд, але на фоні цього спокою суперники обмінялися разючими випадами та потужними ударами. Вже на 1-й хвилині другого тайму, С.Микицей пройшов по правому фланзі, віддав передачу на В.Грицука, той головою переправив м’яч на А.Запорожана, але удар Андрія пройшовся поряд зі стійкою. На 52-й хвилині І.Загальський потужно пробив майже з лінії штрафного майданчика, але його удар пройшовся дещо вище воріт. На 59-й хвилині, після розіграшу кутового біля володінь Д.Козаченка, О.Іващенко випередив захисника і головою пробив мимо воріт. В період з 60-ї по 63-тю хвилини трьохкольорові тричі виконували кутові, але жодного зиску з цих стандартів для себе не отримали. Головний тренер «Зірки» А.Бузнік, намагаючись підсилити гру своєї команди, випускає на поле майже одразу двох досвідчених виконавців  - Б.Баранця та О.Кочуру. І відразу ж кіровоградці провели гостру контратаку. По правому флангу пройшов О.Чичиков, який зробив відмінну передачу на Д.Осадчого і той з вигідної позиції не зміг поцілити у ворота. Гра вирівнялася і тепер вже В.Шаран проводить заміну, на полі з’являється А.Кіча, який змінює В.Бідловського. А на 71-й хвилині, помилилися центральні захисники «Олександрії» і віч-на-віч з голкіпером вийшов Д.Осадчий, але ціною отриманої травми  Р.Зарубін ліквідував загрозу і на ношах був змушений залишити поле стадіону. Вперше в такому відповідальному матчі на полі з’явився вихованець олександрійського футболу Д.Рудик. Наприкінці другого тайму гра «Зірки» пожвавилася, їхні комбінації стали більш осмислені, а футболісти,які вийшли на заміну, значно підсилили гру в атаці. На 85-й хвилині, після розіграшу стандарту біля воріт наших земляків, О.Кочура зробив прострільну передачу у воротарський майданчик і О.Чичиков в дотик замикає її, виводячи свою команду вперед – 1:0. За 4 хвилини до кінця матчу тренери обох команд випускають на поле футболістів,які достатньо часто вражали ворота суперників – у складі «Олександрії» це Ю.Коломоєць, а у складі «Зірки» - Я.Голенко. Після пропущеного голу, олександрійці усією командою кинулися відіграватися, але їх атаки носили хаотичний характер. За доволі довгі зупинки в другому таймі, головний арбітр матчу А.Яблонський компенсував 6 хвилин. Йшла вже остання додана до основного часу хвилина, А.Шендрік навісив в штрафний майданчик, Д.Козаченко вийшов вперед і вибив м’яч, але невдало, де першим на добиванні опинився А.Чорній, який «щічкою» забиває свій перший гол за нашу команду – 1:1.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору