Новини ЗМІ

«Буковина» (Чернівці) – МФК «Миколаїв» - 2:0 (0:0)

12:21, 19 травня 2014

18 травня 2014 р. Чернівці. КСОП «Буковина». 1250 глядачів.

Арбітр – Грисьо (Львів), асистенти арбітра – Приймачук (Рівне), Карпяк (Львів), четвертий арбітр – Нізола (Івано – Франківськ), спостерігач арбітражу – Власенко (Київ).

«Буковина»: Бахтіяров, Жовтюк, Лисюк, Темерівський (Немтінов, 51), Маковійчук (Сивка, 63), Пислар (Ільїн, 72), Орловський, Пантя, Блажко (Степанков, 50), Найко, Палагнюк. Запасні: Гнатиш, Гущин, Косован.

МФК «Миколаїв»: Шилов, Чаус, К. Шиманець, Луценко, Чорнописький, Гранковський (Александров, 65), Купрій (А. Шиманець, 82), Рябченко, Толстяк (Котов, 87), Федорченко (Берко, 70), Велієв. Запасні: Восконян, Бартальов, Волков.

Голи: Немтінов (61), Найко (84, пенальті).

Попередження: Пислар (22), Найко (41), Федорченко (43), Маковійчук (52), Толстяк (76).

Після серії поразок чернівецька «Буковина» приймала МФК «Миколаїв». Успіх у цьому поєдинкові значно збільшував шанси підопічних Юрія Гія на збереження першолігової прописки. Нагадаємо, що минулого туру «Буковина» поступилася у Кіровограді місцевій «Зірці» - 1:5. Як наслідок, у стартовому складі нашої команди сталися зміни. Зокрема, місце у воротах знову зайняв Юрій Бахтіяров. У основний склад також потрапили Олександр Лисюк і Вадим Пислар. У запасі залишилися Сергій Ільїн і Роман Степанков, а ось голкіпера Костянтина Одольського не було навіть серед запасних.

У дебюті зустрічі вдало зіграв голкіпер «Буковини» Юрій Бахтіяров, який позбавив гостей можливості забити перший гол у зустрічі. А на 15 хвилині гри удару з далекої відстані завдав Валерій Блажко, однак шкіряна куля опинилася у руках голкіпера МФК «Миколаїв» Ігоря Шилова. Міг відзначитися і захисник «Буковини» Володимир Найко, який, до речі, минулого року грав у миколаївській команді. На жаль, забити до перерви підопічним Юрія Гія не вдалося.

На 51 хвилині матчу Олександр Темерівський робив передачу в штрафний майданчик гостей, однак кращий бомбардир «Буковини» Василь Палагнюк не зміг переправити м'яча у ворота гостей. Через вісім хвилин на «постріл» наважився Борис Орловський. Удару Бориса забракло влучності. А на 61 хвилині у штрафний майданчик гостей увірвася Євген Немтінов, який і завдав влучного удару. Збільшити перевагу в рахункові «Буковина» могла за сім хвилин до завершення основного часу другої половини зустрічі. На жаль, Василь Палагнюк влучив у поперечину воріт суперника. А згодом у власному карному майданчику у боротьбі з Романом Степанковим порушив правила Кирило Шиманець. Пенальті вдало виконав Володимир Найко, який став капітаном «Буковини» після заміни Степана Маковійчука. Підопічні Юрія Гія перемогли з рахунком 2:0 та значно покращили свої шанси на збереження прописки у першій лізі.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору