Новини ЗМІ

Сотий матч Шарана – перемога!

12:08, 19 травня 2014

«Нива» (Тернопіль) – ПФК «Олександрія» - 2:4 (1:2)
18.05.2014, 17-00, стадіон «Міський» 
Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон)
Асистенти – Ігор Сидорук (Сумська обл.), Валерій Кисельов (Суми)
Резервний – Олег Когут (Тернопіль)
Інспектор ФФУ – Мирон Біць (Львів)

«Нива»: Новак, Рустамов, Донець – к/к, Петрівський, Яневич, Грінченко, Малиш, Басараб (Панас, 62), Семенюк, Мельник (Сворак, 81), Яворський (Бадло, 71).
Запасні: Іванов, Романюк, Загинайлов, Мдінарадзе.
Во. гол.тренера – Богдан Самардак

«Олександрія»: Зарубін, Сухоцький, Іващенко (Чорній, 65), Запорожан – к/к (Зейналов, 77), Голенков (Полярус, 46), Шендрік, Старенький, Коломоєць, Микицей, Озарків, Басов (Імереков, 46).
Запасні: Рудик, Кіча, Сидоренко.
Гол.тренер – Володимир Шаран.

Попередження: І.Мельник (43),І.Малиш (90+2) - А.Голенков (17), А.Шендрік (80).
Голи: О.Семенюк (45+1), І.Малиш 86 (пенальті) – О.Іващенко (29, 52), Ю.Коломоєць (41), С.Старенький (90+3)

Нагадаємо, матч першого кола між футболістами ПФК «Олександрія» та «Нива», який відбувся 4 жовтня в Олександрії, завершився внічию -1:1. Рахунок в матчі відкрили тернопільчани – відзначився Б.Баранець, а рівновагу відновив капітан ПФК «Олександрія» А.Запорожан, ударом зі стандарту.

Сьогодні під керівництвом Володимира Шарана футболісти ПФК «Олександрія» провели свій сотий матч в чемпіонатах України (перша та Прем'єр ліги).

З перших хвилин матчу олександрійці заволоділи ініціативою, маючи ігрову та територіальну перевагу. Тернопільчани рідкими атаками намагалися дістатися до воріт Р.Зарубіна, але на підступах до штрафного майданчика, захисники «Олександрії» впевнено ліквідовували загрози. Перший, дійсно, небезпечний момент був створений олександрійцями біля воріт А.Новака, він же й приніс перший успіх гостям на 29-й хвилині. О.Іващенко отримав м’яч поблизу лінії штрафного майданчика і пробив у дальній від голкіпера кут воріт – 0:1. І надалі гра проходила під диктовку нашої команди. Хоча хорошу нагоду для взяття воріт мали і тернопільчани на 37-й хвилині, але  із зручної позиції І.Мельник пробив мимо воріт . На 42-й хвилині, після помилки голкіпера та захисника «Ниви», Ю.Коломоєць своїм підступним ударом відправив м’яч у сітку воріт – 0:2. Йшла  2-й додана до першого тайму арбітром хвилина, коли після навісу зі стандарту, у виконанні А.Гринченка, О.Семенюк з лінії воротарської пробив головою, тим самим скоротивши відставання – 1:2.

По перерві сценарій гри не змінився. Олександрійці більше контролювали м’яч, більше пресингували, відчувався переважальний клас олександрійців, як в індивідуальній, так і командній майстерності. І як доказ, на 53-й хвилині, О.Іващенко, отримавши передачу в карному майданчику, з лінії воротарської пробив низом мимо голкіпера господарів А.Новака  – 1:3. І надалі олександрійці володіли ігровою та територіальною перевагою, раз-за-разом загрожуючи воротам суперника. На 86-й хвилині головний арбітр матчу І.Пасхал угледів порушення правил з боку  одного з центральних захисників гостей А.Шендріка, не вагаючись призначив пенальті, який чітко реалізував І.Малиш – 2:3. Здавалося, в матчі з’явилася інтрига, та не надовго. На 3-й доданій  арбітром хвилині олександрійці спіймали на контратаці «Ниву» і кращий бомбардир команди С.Старенький ставить переможну крапку в матчі  – 2:4.

Відразу після матчу прес-службі клубу вдалося поспілкуватися з головним тренером ПФК «Олександрія» В.Шараном. Ми ж відразу привітали з сотим матчем нашої команди під його керівництвом. Володимир Богданович подякував за привітання та коротко прокоментував гру з «Нивою»:
-    Не приховую, що гра видалася для нас важкою. Перш за все тому, що команди із західної України виказують патріотизм та системну жадобу до боротьби. Але сьогодні в бажанні перемогти ми не поступалися. Ми мали протягом всього матчу беззаперечну перевагу і в другому таймі могли забивати і більше. Але я задоволений тим, що не зважаючи на дрібні помилки, ми виграли. Завжди є проблеми, над якими необхідно працювати. Ми вже знали, що головні наші конкуренти футболісти «Сталі» зіграли внічию і бажали тільки перемоги.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору