Новини ЗМІ

ОЛЕКСАНДР ГЕЛЬШТЕЙН: ГОТОВІ БУЛИ ЗІГРАТИ У ХАРКОВІ

10:18, 14 травня 2014

Президент футбольного клубу "Геліос" висловив сподівання, що більше не буде причин для переносу поєдинків.

Президент футбольного клубу "Геліос" висловив сподівання, що більше не буде причин для переносу поєдинків.

- Олександре Матвійовичу, нині увага всієї країни прикута до подій у східних областях. Як сильно вони вплинули на життєдіяльність вашого клубу?

- Вони вплинули лише на місце проведення матчу. Згідно з розкладом, у суботу ми мали вдома зустрічатися з "Нивою", але тепер цей поєдинок проведемо в понеділок на виїзді (матч перенесено в Карлівку). Що ж до ситуації у самому місті, то в нас усе спокійно. Схоже, що організатори вирішили зайвий раз перестрахуватися, тож і вдалися до перенесення матчу. Хоча, наголошую, що ми були готові провести цей поєдинок у суботу на своєму полі. Буквально за півтора дня нас поінформували, що звітна зустріч відбудеться на виїзді. Ситуація неприємна, але що поробиш?

- Виходить, що матч із "Нивою" все ж можна було проводити у Харкові?

- Звичайно. У нас усе тихо і спокійно. Але не все від нас залежало.

- Напружена ситуація на сході часом не позначилася на мікрокліматі в команді?

- Ні. У команді хороша робоча атмосфера. Гравці спокійно готуються до гри, а сам процес проходить за звичним графіком.

- Перед тим, як зателефонувати вам, мали змогу поспілкуватися з генеральним директором "Авангарду", який повідомив, що не знає, чи дограє його команда нинішній сезон. Під запитанням, власне, й майбутнє самого клубу. Сподіваюся, у вас питання так гостро не стоїть?

- Можу вас запевнити, що такі питання не виникають. Повторюся, ситуація в нас стабільна. Єдине, хотілося би наступний домашній матч провести все ж у Харкові. Що ж до "гарячої" ситуації в Краматорську, то вона дещо відрізняється від харківської, тому, можливо, ми і чуємо подібні заяви. Ми ж до таких крайнощів удаватися не плануємо. Та й взагалі, гадаю, якби ретельно проаналізували ситуацію в місті, то спокійно можна було б проводити поєдинок із "Нивою" і у Харкові. Зрештою, сподіваюся, все стабілізується, й більше не виникатиме приводів переносити поєдинки.

Пресс-служба ФК "Геліос" за матеріалом видання "Український футбол"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору