Новини ЗМІ

ФК "Скала": ПРОГРАЛИ НА СТАРТІ…

10:03, 14 травня 2014

11 травня стрийська «Скала» у виїзному матчі тридцять третього туру гостювала у Києві, зустрічаючись з місцевим ФК «Оболонь-Бровар».

 

 «Оболонь-Бровар» Київ – «Скала» Стрий – 5:0 (4:0)

11 травня 2014 р. 18 год. м. Київ. Стадіон «Оболонь». 19 градусів. Без глядачів. Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка). Асистенти арбітра: Віктор Нижник (Вінниця) та Олександ Беркут (Сімферополь). Четвертий арбітр: Віталій Кислюк (Київська обл.). Спостерігач арбітражу: Володимир Головко (Дніпропетровськ).

«Оболонь-Бровар»: 99. Олександр Мусієнко (1. Назарій Федорівський, 71), 20. Олексій Майданевич, 2. Анатолій Кицута, 6. Андрій Корнєв, 7. Дмитро Проневич, 9. Юрій Бровченко (22. Артем Корольчук, 54), 16. Ілля Коваленко, 14. Василь Продан (10. Олег Слободян, 60), 17. Павло Гордійчук, 19. Артем Фаворов, 21. Григорій Гаранян (17. Мар`ян Литовчак, 82).

Головний тренер – Сергій Солдатов.

«Скала»: 1. Денис Рильський, 15. Петро Стасюк, 29. Євген Аксінін, 16. Ігор Коцюмака, 23. Василь Берест, 8. Дімітрі Пачкорія (Олег Квич, 72),  10. Леван Арвеладзе (Андрій Ковальчук, 54), 88. Володимир Пришнівський, 77. Андрій Маляренко (Дмитро Скакун, 60)), 9. Віталій Лазаренко (Ігор Нистирюк, 13), 14. Василь Цюцюра (Руслан Гнатів, 72).

В. о. головного тренера – Василь Малик.

Голи: Григорій Гаранян (5), Анатолій Кицута (16), Ілля Коваленко (21, 67), Павло Гордійчук (27).

Попередження: Дмитро Проневич (59), Артем Корольчук (80) – Володимир Пришнівський (32), Ігор Нистирюк (64)

 

     У минулому турі команда Сергія Солдатова на виїзді поступилася одному із аутсайдерів – ново-каховській «Енергії» - 0:1. «Скала» ж у попередньому турі не грала, адже виїзний поєдинок донецького «Шахтаря-3» було перенесено наразі на невизначений термін. Єдине, що відомо, так це те, що він відбудеться на нейтральному полі. Схоже, що ця вимушена пауза не пішла «малиново-зеленим» на користь…

Звітний матч був лише другим для суперників у їхній спільній історії виступів у національних першостях. Перший – відбувся 29 вересня минулого року в рамках 14-го туру і завершився мінімальною перемогою стриян, які в компенсований час завдяки голу Ігоря Прокурора здобули три очки. Щоправда, в минулорічному сезоні 2012/2013 років стрияни двічі на першому етапі зустрічалися з попередником нинішніх «пивоварів» – «Оболонь-2» (Київ). Тоді в обидвох матчах стрияни перемогли з однаковим рахунком – 1:0.     

Однак це була лише прелюдія. Все мало віришитися в очному протистоянні на полі київської  «Оболонь-Арени», але за відсутності глядачів, адже згідно із рішенням Виконавчого комітету ФФУ від 8 травня, коли  члени Виконкому пішли назустріч наполегливим проханням Міністерства внутрішніх справ України і прийняли рішення проводити матчі 33-го туру чемпіонату України другої ліги без уболівальників.

      Наставник «Скали» Василь Малик виставив наступний стартовий склад. З перших хвилин місце у воротах зайняв Денис Рильський. Лінія захисту: праворуч – Петро Стасюк, ліворуч – Ігор Коцюмака, пара центральних оборонців – Євген Аксінін та Василь Берест. У середній лінії грали: праворуч – Андрій Маляренко, ліворуч – Леван Арвеладзе, пару опорників склали – Дімітрі Пачкорія та Володимир Пришнівський. Над ними – Віталій Лазаренко. І попереду – Василь Цюцюра.

Через перебір жовтих карток не зміг взяти участь у грі Станіслав Катана. Через травми все ще поза грою Назар Кміть, Юрій Антонів, Ігор Прокурор. Добре, що відновився після травми Дмитро Скакун, який вперше у весняній частині з`явився на зененому полі, вийшовши на заміну. Дебютував у другій лізі 17-річний Руслан Гнатів.

       Про сам матч писати практично нема що. Господарі забезпечили собі потрібний підсумок вже на перших хвилинах. Відкрив рахунок на 5-й хвилині Григорій Гаранян, який головою замкнув подачу з правого флангу. Через десять хвилин рахунок подвоїв лівий захисник Анатолій Кицута, який підхопив смугастого і з близької відстані «розстріляв» Рильського.

Наступні два голи були забиті з інтервалом у п`ять хвилин кожен. На 21-й хвилині відзначився Ілля Коваленко, який скористався прострільною передачею з лівого флангу Василя Продана. При цьому гравець «пивоварів» встиг у штрафному майданчику прийняти м`яча, обробити і без перешкод відправити у сітку. Четвертий гол господарі провели після розіграшу кутового. Бровченко подав на дальню стійку, Продан в один дотик переадресував смугастого на Павла Гордійчука, якому залишалося лише підставити ногу.

В заключні хвилини першого тайму стрияни спромоглися лише на дальній удар Аксініна, який проте виявився неточним. Мяч полетів вище поперечини.

      Після перерви гості спробували врятувати становище, однак на це їм не вистачило ні, сил, ні майстерності. А от господарі провели ще один гол. На 67-й хвилині Ілля Коваленко відзначився «дублем», майстерно перекинувши шкіряного через воротаря «Скали».

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору