Новини ЗМІ

Василь Івегеш: «Студентські змагання – хороший етап підготовки до відповідальних матчів другої ліги"

10:02, 14 травня 2014

Головний тренер ФК «Тернопіль-Педуніверситет» Василь Івегеш розповів про перипетії півфінального матчу студентського чемпіонату України з футболу, в якому його підопічні поступилися київському СК «КНТЕУ-Меркурій» (Київ) – 0:1:

– Прикро, що команда програла в загалом переможному матчі. Футболісти створили достатньо гольових моментів, щоб відзначитися, обстріляли штанги і поперечину, а в підсумку пропустили необов’язковий гол, який власне і вирішив долю матчу не на нашу користь.

– Отож, знову тернопільські педагоги залишаться без титулу кращої студентської команди України….

– Їдучи на фінал «чотирьох» ми перш за все ставили собі за мету побачити у серйозних матчах футболістів, які зрідка отримують змогу грати за головну команду ФК «Тернопіль» у другій лізі. А вже потім думали про загальну перемогу в студентському чемпіонаті. Як виявилося, не всі футболісти були готові до серйозних випробувань. Молодим гравцям нашої команда ще потрібно багато працювати, щоб вийти на той рівень, який від них вимагають тренери.

– А якщо пройтися по персоналіях?

– Розчарували гравці ФК «Тернопіль-2» – Кривий, Тарабалка, Соколовський. Більшого очікував від Куріцького та Мединського, які мали стати лідерами команди. На своєму рівні зіграли Клим та Козовик. Після завтрашнього поєдинку за третє місце проти кам’янець-подільського «Спортлідер+ - КНПУ» робитимемо висновки по футболістах, які два роки тренувалися в педліцеї та два роки в педуніверситеті. Якщо вони не будуть прогресувати, дорогу даватимемо перспективній молоді (1996-98 рр.).

– З ваших слів можна зрозуміти, що між вами і футболістами відбулася серйозна чоловіча розмова…

– Розбір матчу вже відбувся. Сподіваюся, гравці зрозуміли, що від них вимагається. Разом з тим, трагедії з цієї поразки не роблю, адже в нас на черзі «бронзовий» фінал. А загалом, ці студентські змагання – хороший етап підготовки до відповідальних матчів другої ліги.

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору