Новини ЗМІ

Богдан Самардак: "Проблем із заміною дискваліфікованих у нас немає"

09:50, 12 травня 2014

11 травня футболісти та тренерський штаб ФК "Нива" прибув у Карлівку, де завтра зіграє поєдинок 27-го туру FAVBET Ліги1 проти харківського "Геліоса". Напередодні гри своїми очікуваннями від майбутньої зустрічі з офіційним сайтом клубу поділився Богдан Самардак — виконуючий обов'язки головного тренера "Ниви".

— Богдане Миколайовичу, як дісталися на гру?

— Цього разу дісталися прекрасно, без жодних проблем. Оселилися у Карлівці та провели тренування.

— Сьогодні на місцевому стадіоні у Другій лізі матч провів ФК "Карлівка". Вдалося подивитися цю гру?

— Так, ми побували на цьому матчі. Відверто кажучи, місцева команда доволі слабка, тому поступилася без шансів. ("Карлівка" програла "Кременю" 0:4 — прим.).

— Проти "Геліоса" не зіграють одразу два гравці основи: Донець та Яворський. Рівноцінна заміна цим футболістам знайдеться?

— Я вважаю, що з цим проблем у нас не буде. На позиції Донця може зіграти досвідчений Тарас Петрівський. А замість Яворського можуть діяти одразу кілька гравців, як то Панас, Семенюк чи, навіть, Мельник. Крім цього у нас не зіграє Тимур Рустамов, який перебуває у клубному лазареті.

— Новини про останні фінансові проблеми "Ниви", мабуть, облетіли вже всю країну. Вам, як тренеру, важко налаштовувати футболістів на результат за таких умов?

— Мені здається, що для мене це своєрідна дипломна робота, а може черговий життєвий іспит. Звісно, не просто робити це, але доводиться миритися з тією ситуацією, що склалася. Я фактично цілодобово перебуваю поряд з футболістами. Постійно веду з ними розмови, переконую, інколи вмовляю. Проте вони професіонали і свою роботу знають.

— Фактор нейтрального поля буде на руку "Ниві"?. Все ж "Геліос" гратиме не на домашній арені.

— Я б не сказав, що ми отримаємо якусь величезну перевагу. Якби ми грали вдома за підтримки кількох тисяч глядачів, нашого фан-сектору, тоді можна говорити про перевагу. Тим паче, що цей тур всі команди проводитимуть без глядачів.

ФК "Нива"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору