Новини ЗМІ

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У день перемоги ми виграли – це добре»

10:51, 10 травня 2014

Наставник «Динамо-2» розповів про перемогу своїх підопічних над лідером першої ліги донецьким «Олімпіком»:

- У день перемоги ми виграли – це добре. Хочу всіх привітати зі святом, а Діму Хльобаса – з 20-річчям. Він добре увійшов у гру та допоміг. Результат сьогодні позитивний для нашої команди, але реалізація моментів залишає бажати кращого. Наприкінці матчу нам трохи пощастило, але стосовно гри, ставлення, бажання претензій до хлопців немає. Вони намагаються грати у футбол із контролем м'яча, із швидким переходом з оборони до атаки, також швидко намагаються перебудовуватися, тож, упевнений, у них все складеться якнайкраще.

- Швидкий гол не злякав гравців, все ж таки, вони протистояли сильному супернику?

- Ви самі бачили, що до хвилини 20-ї, можливо, й була якась знервованість, все ж таки пропустили першими, але потім узяли гру під свій контроль: м'яч контролювався добре, отже, як показав підсумок – ні.

- У чому причина таких знервованих останніх хвилин, коли можна було забивати по кілька м'ячів у кожні ворота?

- Розпочався відкритий футбол, команда розкрилася. Якби ми ще й реалізовували такі ситуації, гадаю, кінцівка була б набагато спокійнішою. Часом везіння було на нашому боці, особливо перед фінальним свистком. Але, повторюся, до цього можна було не доводити. А спокійно догравати матч, якби ми реалізували свої моменти.

- Із чим пов'язана рання заміна Яремчука? Він не увійшов у гру?

- Так буває, хлопець просто не увійшов у гру. Ми хотіли дати йому ігровий час перед кваліфікацією юнацького чемпіонату, до якого він готується лише через ігри, адже багато пропустив. Так сталося, що він не увійшов у гру, не зміг зачепитися за м'яч, нав'язати боротьбу, але в цьому немає нічого страшного. Хлопець 1995-го року народження, гадаю, у нього все попереду.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору