Новини ЗМІ

Міська влада зацікавлена у збереженні «Кристала»

18:46, 6 травня 2014

5 травня відбулася зустріч представників ФК «Кристал» із міською владою. В зустрічі взяли участь головний тренер «Кристала» Сергій Шевцов, граючий тренер Роман Ленський, капітан команди Артем Сітало, директор стадіону «Кристал» Олексій Левченко – від футбольного клубу, а також в. о. міського голови Володимир Миколаєнко, заступник міського голови Сергій Черевко, директор департаменту бюджету і фінансів міської ради Романд Підперигора та начальник управління молоді і спорту Юрій Кліментенко – від міської влади.

Під час розмови присутні торкнулися питань фінансового забезпечення футбольного клубу, розробили ряд антикризових заходів, спрямованих не лише на врятування, а й подальший розвиток футболу в Херсоні. Було домовлено, що міська влада активно допомагатиме у поточній життєдіяльності «Кристала». Зокрема – у питаннях харчування, медицини, транспорту та реклами.

Зустріч проходила у конструктивному руслі. За словами Володимира Миколаєнка, обіцяний раніше розрахунок з боргами перед клубом повинен початися найближчими днями.

ФК «Кристал» дякує представникам влади за проявлену зацікавленість у житті херсонської команд і сподівається, що слова керівництва міста не розійдуться з ділом.

Прес-служба ФК «Кристал» 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору