Новини ЗМІ

Сергій ШЕВЦОВ: «Приємно працювати з гравцями, які втілюють мої ідеї»

14:01, 5 травня 2014

Головний тренер ФК «Кристал» Сергій ШЕВЦОВ в коментарях щодо матчу з «Шахтарем-3» звернув увагу на самовіддачу його підопічних і джерела мотивації команди:
– Ми провели дуже хороший матч в плані самовіддачі, взаєморозуміння. Ті задумки, які я озвучив футболістам, вони намагалися втілити. І більшість із цього вийшло непогано. Тому мені приємно як тренеру, що я працюю з гравцями, які можуть реалізовувати мої ідеї на футбольному полі. Нашим завданням було перекрити ті зони, в яких суперник створював чисельну перевагу і активно працювати у відборі. Зробивши це, ми змусили гостей грати у непритаманний їм футбол – з довгими передачами. Ми ж в обороні зіграли не кращим чином, двічі пропустили. Я думаю, що в тих епізодах мали місце порушення правил, але тим не менш суперник мав ще кілька хороших моментів біля наших воріт. Зате ми досить агресивно зіграли в нападі, боролися до останніх секунд, проявили характер і я здобули заслужену перемогу.
– Минулого разу ви говорили, що мотивація в гравців близька до нуля. В матчі з «Шахтарем-3» команді вдалося непогано налаштуватися на гру і здобути вольову перемогу. Як мотивували хлопців?
– Як відомо, перед матчем до роздягальні зайшов в. о. міського голови Херсона Володимир Миколаєнко. Знаючи наші проблеми, він зустрічався перед грою з губернатором. Ми поспілкувалися і отримали від влади сигнал, що вони зацікавленні у збереженні команди. Я думаю, що це додало нам позитиву. Також дуже хочу подякувати нашим уболівальникам і фанатам. Вони активно нас підтримували, і це теж було мотивуючим фактором для команди. Приємно бачити таку атмосферу на трибунах. Якщо на стадіоні завжди буде так, то я переконаний, що гравці отримуватимуть позитивну енергію від уболівальників і будуть за це віддячувати гарною грою і результатом.

Прес-служба ФК «Кристал» 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору