Новини ЗМІ

"Буковина" - "Олександрія": післяматчева прес - конференція

07:42, 5 травня 2014

Після матчу «Буковина» - «Олександрія» (1:3) головний тренер чернівецької команди Юрій Гій зазначив, що підсумок матчу є закономірним та наголосив на помилках своїх підопічних у захисній ланці.

Цікаво, що з чернівецькими журналістами спілкувався не головний тренер команди з Кіровоградської області Володимир Шаран, а його помічник – Віталій Первак.За словами тренера «Олександрії», Володимир Шаран почував себе погано, тому і не зміг завітати на прес – конференцію.

Юрій Гій: «Гра показала те, що місце, на якому ми перебуваємо відповідає нашим можливостям і відповідно потенціалу команди суперника. Особливо це стосується тих епізодів першого тайму, коли ми неприпустимо розслаблено зіграли під час результативних атак «Олександрії». Суперник міг забити нам і більше голів. На жаль, свої корективи у гру команди вносить індивідувальна майстерність футболістів. Ті моменти, які створив суперник, показують те, що нам є ще над чим працювати. Давати якусь емоційну характеристику гри досить проблематично. Відчувається, що два тижні, які пропустив захисник Володимир Найко та той же Роман Подоляк, далися взнаки. Не вистачало зібраності у тих моментах, коли ми досить легко давали суперникові створювати моменти поблизу наших воріт. Усе закономірно.

Звісно, що нам би не хотілося програвати у наступних матчах. Особливо це стосується двох домашніх матчів, у яких ми зустрінемося з МФК «Миколаїв» і «Динамо – 2». У цих зустрічах, напевно, вирішуватиметься доля команда у плані збереження прописки у першій лізі. Суперники набирають очки, а та фінансова ситуація, яка у нас є, суттєво відбивається на настрій у команді. Налаштування на матч та сама гра залишає бажати кращого.

6 травня планується зібрання робочої групи, де планується підписати протокол про наміри між нинішнім керівництвом клубу, представниками владних структур та потенційним інвестором. Як воно буде та чи є про це розпорядження, я сказати не можу. А під час цієї зустрічі вирішуватиметься майбутнє клубу. Часу залишилося обмаль. Якщо у перспективі буде створено новий клуб, то для того, щоби він пройшов атестацію та отримав право на участь у змаганнях під егідою ПФЛ наступного сезону, треба вирішити багато проблем. Надія вмирає останньою, однак щось ніхто не хоче бути цією надією".

Віталій Первак : «У нас вийшло те, що ми планували. Ми знали, що чернівецька «Буковина» - дуже серйозна та, так би мовити, зла команда. І все ж, ми досягли позитивного результату. А те, що ми не змогли використати багато моментів, то будемо сподіватися на виправлення наших помилок у наступних матчах.

Минулої першості України наша команда посіла третє місце. Звісно, що у нас є амбіції, тому ми цьогоріч хочемо стати другими. Що буде далі ? Ми не знаємо».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору